Discuție:Fraterna Unio din 1437

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Fraterna Unio din 1437 este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificaţi dacă legătura este într-adevăr indisponibilă şi reparaţi sau înlăturaţi legătura, după caz!

--MihaitzaBot 25 ianuarie 2007 00:53 (EET)[răspunde]

Indolenta româneasca[modificare sursă]

Câta indolenta poate sa încapa în wikipedistii români pentru a tolera largi citate dintr-un propagandist maghiar, care de zeci de ani se osteneste sub pseudonim ( Alain du Nay) sa invente o istorie anti-româneasca ?! Nu va este rusine la nici unul, nu-i asa ?! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.153.25.16 (discuție • contribuții).

Da ce, mă plătești matale ca să le fac eu pe toate? Pune mâna și înscrie-te pe site puturosule și contribuie și tu aici, nu mai chibița de pe margine. --Cezarika1 24 octombrie 2007 20:10 (EEST)[răspunde]

4 părți semnatare?[modificare sursă]

Niciunde până și în sursa citată, Alain Du Nay, nu rezultă ca ar fi fost 4 părți semnatare, ci trei.Ewan2 (discuție) 28 noiembrie 2014 23:19 (EET) Nici nu puteu fi patru, habar nu am de ce apare nota cu Constantin C. Giurescu. Au existat doar patru natiuni. Maghiarii, Secuii si Sasii eliminau pe a patra, cea a Romanilor din viata politica si sociala. (RA Heinrich)[răspunde]