Discuție:Filozofia științei

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

cineva care se pricepe la matematica il rog sa ma ajute sa traduc din engleza anumite concepte care se studiaza la facultate.--Arado 6 decembrie 2005 13:21 (EET)

Verifica si la epistemologie. Este un articol editat de mine, dar nu am avut timp sa ma ocup de el. Trebuie sa facem cumva, ca si filozofia stiintei si epistemologia sunt cam acelasi lucru.--Floreen 27 ianuarie 2006 14:40 (EET)

m-am gandit de la inceput sa le unim. Dar pana la urma nu sunt unul si acelasi lucru. Epistemologia este teoria cunoaşterii, deci ce putem cunoaşte, iar asta este puţin mai larg decât filozofia ştiinţei. Mare parte din cunoaşterea filozofică (de ex. monadele lui leibniz) nu este ştiinţifică, ci doar speculaţie. Asta e problema filozofiei: fara filozofie nu s-a putut ajunge la stiinta, dar stiinta este doar unul din raspunsurile alternative oferite de filozofie.--Arado 27 ianuarie 2006 14:55 (EET)

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificaţi dacă legătura este într-adevăr indisponibilă şi reparaţi sau înlăturaţi legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:47 (EET)