Discuție:Deepcentral (album)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Deepcentral (album) este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată de informații despre muzică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mic pe scala de importanță.

Dezvoltare articol[modificare sursă]

Nu vreau să fac pe prostu' sau sa fiu nepoliticos, dar pur şi simplu nu înţeleg în ce constă notabilitatea. Consider că, momentan nu se pot spune prea multe lucruri despre albumul acesta şi cred că este de ajuns o introducere şi tracklist-ul, plus o cutie de date.

citeşte aici

Dacă se poate, aş vrea să ştiu exact ce trebuie adăugat şi modificat la acest articol. Vă rog, obiectaţi orice greşeală făcută şi spuneţi-mi cum să o corectez. Mulţumesc.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de MJ for U (discuție • contribuții).

şi în general citeşte tot articolul Cum se scrie un articol--Dogaru Florin (discuţie) 2 iunie 2010 20:00 (EEST)[răspunde]
Conform DEX, notabil este un lucru „vrednic de a fi luat în seamă, de a fi reținut; remarcabil, însemnat, important”. Noi nu schimbăm sensul termenului, ci doar cerem ca această însemnătate să fie dovedită prin surse de încredere. Sursele de încredere sunt acele publicații (tipărite sau on-line) care descriu un subiect în detaliu și care sunt demne de menționat într-o enciclopedie. Nu orice revistă sau ziar ori site web poate servi drept sursă de încredere. Condiția este ca autorul sau colectivul de autori să aibă o competență în domeniul respectiv care să le fie recunoscută.
Concret, în cazul de față, articolul trebuie să citeze lucrări de specialitate din domeniul muzicii. Trebuie să existe surse online care să descrie albumul Deepcentral (stil muzical, poziția în clasamente etc.). Un bun exemplu de articol este Hollaback Girl. SuccesSebimesaj 2 iunie 2010 19:55 (EEST)[răspunde]
Îţi mulţumesc mult pentru îndrumări şi sper că nu sunt un pic enervant pentru întrebările pe care le pun. Doresc să aflu cât mai multe despre Wikipedia şi vorba aia „Omul din greşeli învaţă”.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de MJ for U (discuție • contribuții).
Și eu vă mulțumesc pentru că acceptați aceste sfaturi. Oricând aveți nevoie de îndrumări Cafeneaua noastră este deschisă 24 din 24.Sebimesaj 2 iunie 2010 20:16 (EEST)[răspunde]