Discuție:Cufoaia, Maramureș

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Cufoaia, Maramureș este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

despre cufoaia este un sat mic chiar un catun avnd doar 78 de case ascuns intr-o vale numita si "valea cufoii" un sat mic in care arhaicu si laicu is dau mana si se impletescintr-una ,un laoc in care inca tradiiile se mai pastreaza ,unde batrani la buna ziua iti raspund "sa ai sanatate","sa ai noroc" sau "sa cresti mare", cum sa nu te bucure un asemene raspuns la un simplu salut de buna ziua. peincipala atractie primavara este o poiana numita de batrani loculi "leacu inflorie" unde cresc toate florile de primavara nici nu se duce zapada ca tineri si batrani duminica si in zile de sarbatori se duc cu toti in leacu inflorit sa culeaga flori si sa se bucure de natura si de frumusetea ei ,este un lucru care te face sa simti cu adevarat ca traiesti daca nu ati trait aceasta experienta eu va invit aici in acest sat dintre dealuri pt a va redescoperi Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.122.160.247 (discuție • contribuții).

Până a vă avânta în adăugarea unor astfel de informaţii v-aş sfătui să treceţi în revistă articolul Wikipedia:Punct de vedere neutru. Succes. --Rebel 5 mai 2006 13:16 (EEST)[răspunde]