Discuție:Crazy Penguin Catapult

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 luni de Luigi Cotocea în subiectul Link-uri Arhivate Pentru Crazy Penguin Catapult
Articolul Crazy Penguin Catapult este un subiect de care se ocupă Proiectul Jocuri video, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre jocuri video Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
MicăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Mică pe scala de importanță.

Link-uri Arhivate Pentru Crazy Penguin Catapult[modificare sursă]

Am identificat niște linkuri vechi extrem de valoroase asociate jocului Crazy Penguin Catapult, care pot stârni sentimente de nostalgie și aduc aminte de perioada de aur a acestui joc îndrăgit. Probabil că l-ați jucat prin 2010-2014.

Aceste linkuri sunt accesibile prin intermediul platformelor de arhivare digitală, mai precis pe https://archive.ph/ și pot fi, de asemenea, consultate prin intermediul https://archive.org/web/ (Wayback Machine)

Pot fi explorate pentru a obține o perspectivă mai amplă asupra impactului și evoluției jocului în comunitatea sa. Astfel, aceste linkuri nu numai că reprezintă o comoară de amintiri, dar și o sursă valoroasă pentru cei interesați să înțeleagă cum a fost perceput și experimentat jocul în trecut.

Linkuri către arhive:

Link-ul 1 - https://archive.is/yBKvd

Link-ul 2 - https://archive.is/mPKje valabil și pe https://web.archive.org/web/20131010111518/http://theappera.com/2009/04/21/crazy-penguin-catapult-review-insanely-fun/

Linkul 3 - https://archive.is/efBlw valabil și pe https://web.archive.org/web/20141006183133/http://www.appcraver.com/crazy-penguin-catapult-2/ - https://www.appcraver.com/crazy-penguin-catapult-2/ (original)

Notă - Aceste link-uri nu mai există pe internet, fie din cauza că site-urile respective au fost șterse acum mult timp. Luigi Cotocea (discuție) 31 decembrie 2023 22:41 (EET)Răspunde