Discuție:Cora (hipermarket)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
WikiProject Business briefcase.svg Articolul Cora (hipermarket) este un subiect de care se ocupă Proiectul Afaceri, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre antreprenoriat și mediul de afaceri Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Nu înţeleg de ce pagina a fost rapid propusă pentru ştergere. Există o pagină similară Carrefour, de exemplu (e drept, mult mai bogată şi mai documentată). De asemenea, pe wikipedia engleză există o pagină similară celei scrise de mine (de unde am preluat, de altfel, informaţiile). În plus, există o serie de pagini care indică către Cora (până acum, în mod greşit către zeiţa greacă, de aceea am creat şi o pagină de dezambiguizare). (wanderer099 (discuţie) 4 noiembrie 2008 16:39 (EET))

Tind să cred că a fost o neatenţie din partea unui coleg. Subiectul este notabil, tonul este unul specific enciclopediei. În plus am adăugat câteva lucruri necesare, o hartă şi legături interlingve. — Sebi talk 4 noiembrie 2008 16:30 (EET)

Am înţeles. Dacă cunoaşte cineva starea construcţiei Cora din Constanţa, ar putea adăuga informaţia corespunzătoare. Tot ce ştiu este faptul că urmează să fie lansată (sau a fost lansată deja?) în anul 2008. (wanderer099 (discuţie) 4 noiembrie 2008 16:39 (EET))