Discuție:Clivaj

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Contribuțiile d-lui Parvus - mai cu seamă cele legate de mineralogie - ar trebui scoase complet din paginile Wikipediei. Observ că în alte ediții - de pildă, în cea engleză - anumite pagini avertizează cititorul asupra unor eventuale informații incomplete, în fine, a necesității de revizuire a textului. Aici nu se întîmplă, deși ar fi mai necesar ca oricînd.

Nu înțeleg strădania domniei sale de a publica informații atît de greșite și mai ales într-o limbă română atît de stricată: "foarte perfect" "tendența la minerale..."

Atît timp cît cineva nu este pregătit să facă public un material, ei bine - SĂ NU PUBLICE! Același lucru ar trebui să-l simtă și Parvus, abținîndu-se de a ne înduioșa cu astfel de grozăvii traduse fără discernămînt de pe cine-știe-unde. Puțin bun-simț n-ar strica. Aceste capitole sînt o rușine a Wikipediei românești.

Vă rog să nu-mi spuneți din nou că ar trebui să contribui chiar eu cu informații corecte. Considerați ca sînt un "moș" care nu știe cum să transpună un articol în Wikipedia, însă un "moș" care știe să facă distincția între știință și aceste orori semidocte.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.81.123.252 (discuție • contribuții).