Discuție:Casa Majestății Sale Regelui României

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 2 ani de 93.193.157.10
În general, consilierii Casei Majestății Sale Regelui nu sunt numiți de Suveran, fiind delegați de către Guvern și de către alte instituții ale statului, pe care le reprezintă pe lângă Coroană.

Aceasta formulare sugereaza ca Guvernul a recunoscut dpdv juridic Casa regala sau cum s-o mai chema ea drept un for echivalent, pentru ca numai asa îsi poate trimite reprezentanti sau delegati.
Din câte stiu eu, au încercat s-o bage în constitutie, ca de obicei pe poarta din dos, la pachet cu BOR si minoritati, pentru ca sa aiba motive sa tipe daca e respins (ceea ce de altfel s-a întâmplat).
Prin urmare, statul român NU RECUNOASTE existenta oficiala a vreunei Case Regale de România. Prin urmare, statul nu-si poate acredita reprezentanti pe lânga Casa regala. Oare Cioaba, rege, sau Iulian, împarat, întretin relatii diplomatice cu statul român?
Acest articol ca mai toate articolele despre epigonii pretinsi regali este o crasa dezinformare, fabulatii fara de sfârsit fara nicio bibliografie serioasa (iar atunci când au, e de pe româniaregala.ro, monarhia.ro, ziare de scandal, pagini web existente pentru o zi si alte asemenea).
Întrucât au observat ca nimeni nu le mai citeste prostiile publicate prin pagini de web de tip MonarhiaSalveazaRomânia (cum oare? daca nu s-a salvat pe ea în 1947; de fapt se pare ca România a salvat monarhia, ca daca n-ar fi cazut Ceausescu în 89 ramâneau pe mai departe "majestati" si "altete" în "amarul surghiun"), wikipedia a devenit principalul lor mijloc de propaganda. Poate ca moderatorii ar trebui sa-si mai faca din când în când treaba, daca tot s-au înhamat la treaba asta. Articolului îi lipsesc sursele (nu numai cele obiective, nu are nicio sursa, alea doua sunt la plezneala trântite acolo), obiectivitatea, adevarul (propaganda nu exclude prezentarea adevarului, dar aici proportia de afirmatii fara temei este f. mare).

Cu stima,
Marian--93.193.157.10 (discuție) 21 aprilie 2022 10:20 (EEST)Răspunde