Discuție:Carașova, Caraș-Severin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Stock post message.svg De făcut pentru articolul Carașova, Caraș-Severin: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:

Vreau sa supun discutiei publice urmatoare modificare adusa acestui articol:

"Carasovean" este o denumire toponimica si nu o denumire etnica. Carasovenii la recensamântul din anii 30,sau declarat croati, iar in 1990 statul Croat le-a oferit cetetenia croata pe baza acestui recensamânt si declaratiile din livretele militare. Acest fapt contrazice afirmatia de mai sus care sustine faptul ca, carasovenii s-au numit croati dupa conjunctura politica si economica.

Am marcat articolul ca incalcand NPOV al wikipedia. Paragraful de mai sus a fost eliminat deoarece nu respecta recomandarile de stil ale wikipedia

O simpla parere[modificare sursă]

Parerea mea este ca am fost suficient de diplomat in articolul initial, nu am zis ca sunt sarbi nici croati. Chiar am zis ca 'o mica parte se considera sarbi'. Nu cred ca am incalcat nici o regula de-a wikipedia. In comentariul anterior (care din greseala l-am facut in mod anonim) ma refeream la textul adaugat `grosolan' la sfarsitul articolului. Neagul Marian 30 aprilie 2006 19:12 (EEST)

Unele fișiere de la Commons folosite pe această pagină au fost propuse pentru ștergere rapidă[modificare sursă]

Următoarele fișiere de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină au fost propuse pentru ștergere rapidă:

Puteți vedea motivele ștergerii în paginile de descriere de mai sus. —Community Tech bot (discuție) 25 februarie 2019 20:51 (EET)