Discuție:Bitcoin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

BTC nu este un cod ISO[modificare sursă]

În articol este menționat că „BTC” este codul Bitcoin-ului conform standardului ISO 4217. Într-adevăr, prescurtarea BTC este una pur convențională care, deși seamănă cu codurile ISO 4217, nu face parte din standard. Vitalie Ciubotaru (discuție) 4 noiembrie 2013 05:00 (EET)

Portofele de hârtie[modificare sursă]

În prezent, în secțiunea „Portofele bitcoin”, și îndeosebi în sub-secțiunea „Portofele de hârtie” are loc un conflict editorial, care se manifestă prin adăugări, și respectiv ștergeri, repetate a denumirilor proiectelor și linkurilor către siturile acestora. În lipsa consensului privitor la notorietatea și enciclopedicitatea acestor informații, precum și din motivul de insuficiență a referințelor la surse de încredere, mi-am permis să șterg toate denumirile și linkurile. Rog să nu introduceți asemenea linkuri fără a obține consens (inclusiv prin argumentarea lor aici, pe pagina de discuții). Mulțumesc. --Vitalie Ciubotaru (discuție) 28 mai 2018 08:03 (EEST)

Bitcoin precum bancul cu „în practică și în teorie “[modificare sursă]

Termeni gen : anonim, monedă folosită în tranzacții, lipsa unei administrații centrale etc, fară a se ține cont de realitate, teoria explicată de fanii Bitcoin nu se adeverește.--81.101.159.55 (discuție) 6 iunie 2018 04:17 (EEST)