Discuție:Bengalia

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Bengalia este un subiect de care se ocupă Proiectul Animale, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre zoologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Stimați colegi,

Nu vă impacientați. Voi pune bibliografia la fiecare articol principal redactat de mine pentru Bengaliidae și articolele sale adiacente. Dar trebuie să găsesc timpul necesar pentru a le completa mai întâi cu datele esențiale. Și mai este mult de completat.

Falco

Bengaliidae Familie[modificare sursă]

Familia Bengaliidae [1]--Jean (discuție) 10 decembrie 2008 10:16 (EET)[răspunde]

Completare imposibilă[modificare sursă]

Acest “articol” nu este un simplu “ciot”, recompus după cele scrise anterior despre familia Bengaliidae. In cele câteva rânduri menționate sunt greșeli mari din punct de vedere biologic și zoogeografic. Nimeni nu poate sa-l restabilească corect din punct de vedere științific, pentru că - după câte s-a constatat din aprigile dvoastră discuții - dvoastră doriți ca el să fie redactat conform cu părerile eronate ale unui singur faunist nespecialist, ale altor wikipedii la fel de necompetente sau cu indexurile învechite și transcrise în « legăturile externe » ale « ciotului ». Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.1.41.32 (discuție • contribuții).