Discuție:Barcelona

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Barcelona este un subiect de care se ocupă Proiectul Spania, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre Spania Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Nu cred ca Sagrada Familia este "catedrala". Este biserica. Numele sau in limba spaniol este "Tiemplo Expiatorio de la Sagrada Familia". "Tiemplo" este "templu". Eu nu stiu cuvint roman pentru "expiatorio"; in limba inglez, este "expiatory". Cred ca este ceva asemanator... -- Jmabel (US) 10 Dec 2003 02:35 (UTC)

Se pare că ai dreptate. De pe pagina en:Sagrada Familia rezultă că nu e catedrală, ci doar biserică. --Mihai 11 Dec 2003 04:14 (UTC)

Sunt din Constanta/Romania si voi veni In Barcelona la inceputul lui noiembrie 2005. As avea nevoie de un ghid benevol pentru obiectivele turistice.Daca este cineva amator, astept un mesaj pe adresa monica.grigore@rompetrol.com

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Te rog scoate-le din articole sau alătură-te discuției de la commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 23 ianuarie 2007 04:18 (EET)[răspunde]

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 19:07 (EET)[răspunde]