Discuție:Aurelian Andreescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Aurelian Andreescu este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică românească, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre muzica românească Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Muzica buna nu moare niciodata. Oricat de tarziu, reascultati cantecele sale minunate, pe care pot spune ca de-abia acum le descopar. Am vizitat Bucurestiul si am cumparat cateva din cantecele lui Aurica Andreescu. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 216.114.168.84 (discuție • contribuții).

Posibile erori[modificare sursă]

Ma bucur sa vad un articol pe wiki despre Aurelian Andreescu. Vreau totusi sa atrag atentia autorilor asupra unor informatii care mi se par un pic suspecte:

  • Numarul de cantece inregistrate: "peste 600" e un nr foarte mare, nu stiu cati muzicieni in lume se pot lauda cu asemenea performanta. Poate Frank Zappa sau Elvis Presley? Din nou, exista o sursa de incredere care sa confirme acest numar?
  • Artisti care i-au continuat opera: Ducu Bertzi, Pasărea Colibri si mai ales... Phoenix?! Exista vreo legatura intre Phoenix si Aurelian Andreescu alta decat ca au activat cam in aceeasi perioada si au cantat in romana? Imi iau libertatea de-a scurta lista; poate autorul explica ce-a vrut sa spuna in acest caz. 81.96.125.17 14 iulie 2007 06:37 (EEST)[răspunde]