Discuție:Ștefan Iacobescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ajutor pentru îmbogățire articol: Fotografie publică, Aprecieri, Lucrări, Mărturii, Date biografice[modificare sursă]

Cu scopul de a avea un articol și mai bun, cer ajutorul pentru contribuții referitoare la următoarele elemente:

  • O fotografie publică a artistului Ștefan Iacobescu (există o fotografie pe Internet, dar aceasta este marcată de copyright), de inserat în cadrul articolului
  • Alte aprecieri critice (provenite din cărți de artă, albume ale expozițiilor etc.)
  • Alte lucrări notabile, menționate în surse și/sau reproduceri (preferabil gravuri sau negative pentru litografii, pentru că eu am găsit o colecție suficientă de 11 litografii originale, plus alte 3, reproduse într-o referință externă)
  • Mărturii ale persoanelor care l-au cunoscut pe artist sau l-au analizat
  • Alte date biografice

Consider că există persoane care, chiar dacă nu au avut de a face direct cu persoana în cauză, dețin un material bibliografic care ar ajuta foarte mult la punctele enumerate mai sus (cred că exceptând Internetul, unde eu am realizat o cercetare extensivă a subiectului). Vă rog frumos să căutați informații pe acasă și să le acordați puțin timp. Din păcate, recunosc cinstit că articolele de artă nu prea au cunoscut un interes deosebit în a fi create și citite, cel puțin, în Wikipedia românească, ceea ce mi se pare regretabil. Arta românească pare să nu fie îndeajuns de cunoscută, în ciuda manifestărilor autentice și, uneori, a valorilor deosebite.

Multe mulțumuri tuturor. Mihai.scridonesi (discuție) 16 septembrie 2013 00:02 (EEST)[răspunde]