Discuție:Ștefănești, Gorj

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Ștefănești, Gorj este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

   Ce aveti mai de nu sunteti in stare sa scrieti nimic in despre stefanesti, uite os a va povestesc eu ceva, o intamplare.
   Acum vreo saptamana (feb 2007)un prieten de-al meu, cunoscut bine de restul satului de ispravile sale cand este baut a sarit de pe podul ce traversa valea din sat. Binenteles erau mai multi, au baut au baut si nu au mai avut, unul din eu zicea ca are el vin acasa, normal, haide-ti sa luam de la tine, dar daca tot suntem rupti de beti trebuie sa luam masina, au luat o, au pornit, a venit panta, curba, iar podul nu l-au mai vazut sa faca la dreapta spre el, drept si fulger pe langa pod si direct in vale. Erau patru in masina cand au zburat ca niste porumbei si au aterizat cu roatele in sus,  au avut noroc baietii ca au mai fost cativa pomisori care i-au ajutat sa nu izbeaza prea rau pamantul, ca altfel cine stie ce se alegea. Poate o sa mai scriu ceva in legatura.... Pa Pa