Discuție:Începutul adevărului

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Începutul adevărului este un subiect de care se ocupă Proiectul Film, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre filme și seriale de televiziune Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Despre recenzii[modificare sursă]

Personal eu încă nu am vizionat acest film, plănuiesc să o fac chiar astăzi. Cu toate acestea nu cred că am văzut în viața mea un film de Sergiu Nicolaescu care să fie rău sau prost, care să aducă numai și numai critici și recenzii negative. Da, reabilitarea lui Antonescu este un subiect foarte... "unic", însă îmi e foarte greu să cred că toți criticii României sunt atât de partizani împotriva mareșalului până la punctul în care să fie numai negativi în fața acestui film.

Consider că ar trebui să încercăm să echilibrăm recenziile negative cu unele pozitive, în special pentru că unele dintre "argumentele" aduse de acestea sunt pur și simplu penibile (Ce este "absurd" în Antonescu culegându-i flori soției sale? Este ca și cum a-i susține că mareșalul a fost diavolul întruchipat, că el nu ar face nimic cel puțin neutru din punct de vedere moral). VladGhinea (discuție) 28 iulie 2020 09:42 (EEST)[răspunde]