Deepolis

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Deepolis

Dezvoltator(i)Bigpoint[*][[Bigpoint (German publisher for video games)|​]]  Modificați la Wikidata
Editor(i)Bigpoint[*][[Bigpoint (German publisher for video games)|​]]  Modificați la Wikidata
Platformăbrowser  Modificați la Wikidata
Dată lansare  Modificați la Wikidata
Modurijoc multiplayer online[*]  Modificați la Wikidata
Prezență online
site web oficial

Deepolis este un joc 3D online de browser, al companiei Bigpoint. Data lansării este 17 decembrie 2008. În noiembrie 2009, jocul era disponibil în 20 de limbi. Jocul a câștigat Premiul pentru design Red dot (interfață de comunicare) 2009 la categoria "Jocuri Digitale".[1] Deepolis a fost nominalizat de “German Developer Prize” la categoria "Cel mai bun joc de browser în 2009"[2] și pentru "Premiul KGC 2009".[3]

Structura jocului[modificare | modificare sursă]

În Deepolis vă transpuneți în rolul unui amiral virtual, aveți un submarin și scopul vostru este acela de a scufunda NPC-uri, de a distruge alți jucători și de a duce la bun sfârșit anumite misiuni. Ca urmare, veți colecta puncte de experiență (PE) și veți avansa treptat în niveluri. Veți naviga împreună cu submarinul vostru într-o lume subacvatică tridimensională.

Jucătorii pot forma clanuri cu scopul de a lupta împotriva NPC-urilor sau a altor clanuri. Ca jucător, ai de asemenea posibilitatea de a crește în nivel. Obiectivul principal în acest joc este de a câștiga Jackpot-ul care oferă premii posibile de până la 10.000 de euro. Toți jucătorii intră într-o bătălie Jackpot în care vor lupta împotriva altor jucători pe o hartă specială de luptă Jackpot. În joc puteți aduna Euro Jackpot prin colectarea rămășițelor care plutesc în apă. Dacă nu se colectează întreaga sumă de 10.000 de euro, veți primi, în cazul câștigării bătăliei Jackpot, suma Euro Jackpot colectată de voi.

Costuri[modificare | modificare sursă]

Jocul este gratuit, dar puteți cumpăra submarine suplimentare, arme, echipamente sau muniție cu "Helix". Helix este o monedă de joc pe care o puteți cumpăra cu moneda țarii voastre. Puteți primi de asemenea Helix atunci când realizați misiuni speciale, scufundați NPC-uri sau prin colectarea acestora. Există de asemenea o a doua monedă de joc, aceasta fiind numită "Cel". O puteți câștiga prin scufundarea NPC-urilor sau prin colectarea obiectelor plutitoare din lumea subacvatică. Pe deasupra puteți oferta Cel în cadrul licitațiilor virtuale din cadrul Marinei. Deci, aveți posibilitatea de a obține produse de elită fără a plăti pentru ele cu moneda reală. Dacă doriți să plătiți mai puțin pentru repararea submarinului sau să obțineți avantaje suplimentare în continuare în joc, puteți achiziționa pachetul Premium: timp de șase sau doisprezece luni. Toți jucătorii pot cumpăra de asemenea pachete suplimentare în joc.

Tehnologie[modificare | modificare sursă]

Clientul Deepolis se bazează în întregime pe Adobe Flash.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Articol despre câștigarea premiului de interfață a comunicării Red dot. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ Articol despre nominalizarea jocului de către German Developer Prize”. Arhivat din original la . Accesat în . 
  3. ^ Articol despre nominalizarea jocului la KGC_Award_2009. Arhivat din original la . Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]