Casa Noastră - QFORT

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Casa Noastră este o companie cu capital românesc[1], fondată în anul 1995 în Craiova, de către omul de afaceri Ștefan Cherciu[2]. Compania se ocupă cu producția și comercializarea produselor de tâmplărie termoizolantă sub brandul QFORT[3], fiind unul dintre cei mai importanți producători locali din România[4] pe această piață și unul dintre cei mai mari zece exportatori cu capital românesc[5]. Casa Noastră activează atât în România, cât și în Italia, Franța, Austria, Germania, Elveția, Olanda, Belgia și Spania.[2] [6]În Italia, Franța și România, Casa Noastră are și rețele de distribuție[2].

Casa Noastră produce ferestre și uși din PVC și geam termoizolant, sub brandul QFORT, în fabrica din localitatea Pielești, de lângă Craiova[7], județul Dolj, începând cu anul 2007. Fabrica numără astăzi peste 1300 de angajați.[2]

Istoric[modificare | modificare sursă]

1995: compania Casa Noastră a fost fondată de către Ștefan Cherciu, având ca obiect de activitate vânzarea bunurilor de folosință generală, precum haine și telefoane.[2]

2004: deschiderea primei linii de fabricație de produse de tâmplărie termoizolantă (ferestre și uși din PVC).[2]

2006: crearea brandului QFORT, de către agenția de branding Brandient.[2]

2007: începerea producției în fabrica din localitatea Pielești, de lângă Craiova.[2]

2008: lansarea brandului QFORT pe piață.[2]

2009: începerea exporturilor de tâmplărie termoizolantă pe piețe externe.[2]

2011: participarea la primul târg MadExpo din Milano.[2]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Ștefan Cherciu, proprietarul ferestrelor QFort: Lucrăm non-stop până marți, să recuperăm din producție, apoi vom lucra cu angajații prin rotație, câte trei zile”. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k „Zece povești de 10. Ștefan Cherciu trimite ferestre QFort pe 8 piețe externe: Am învățat că în business oportunitățile nu se termină niciodată”. 
  3. ^ „Ștefan Cherciu, proprietarul ferestrelor QFort: În 2021, vrem să depășim afaceri de 100 milioane euro”. 
  4. ^ „Zece povești de 10. Ștefan Cherciu trimite ferestre QFort pe 8 piețe externe: Am învățat că în business oportunitățile nu se termină niciodată”. 
  5. ^ „Ștefan Cherciu, proprietarul ferestrelor QFort: Lucrăm non-stop până marți, să recuperăm din producție, apoi vom lucra cu angajații prin rotație, câte trei zile”. 
  6. ^ „Ștefan Cherciu, proprietarul ferestrelor QFort: În 2021, vrem să depășim afaceri de 100 milioane euro”. 
  7. ^ „Casa Noastră/QFort: Ștefan Cherciu are în plan investiții de 7 mil. euro după ce a ajuns la afaceri de 340 mil. lei în 2019, plus 11%”. 

Legături externe[modificare | modificare sursă]