Blue Projects

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Blue Projects
Fondată2007
Fondator(i)Umut Demircan si Neal Barber
ȚaraRomânia
SediuBucurești
IndustrieServicii profesionale
ServiciiManagementul proiectului, Managementul construcției, Managementul proiectării, Managementul financiar, Managementul protecției muncii
Angajați250
SloganInnovative Project Solutions for a Brighter Tomorrow
Prezență online
https://blueprojects.com/

Blue Projects este o companie globală ce oferă servicii de project management, proiectare și consultanță în industria construcțiilor industriale și comerciale[1].

Serviciile de bază oferite de Blue Projects includ managementul proiectului eficient din punct de vedere al costurilor și al calității, atât pentru proiecte complexe de tip brownfield cât și de tip greenfield.

Misiunea companiei este de a oferi clienților soluții specifice nevoilor lor încă din fază incipientă, până la finalizarea proiectului.

Blue Projects în România[modificare | modificare sursă]

În prezent, în cadrul birourilor Blue Projects din București și Cluj[2], care au peste 130 experți, compania a dezvoltat un pachet complex de servicii de consultanță și proiectare, care oferă posibilitatea acoperirii unui proiect de construcții pe toată durata sa de execuție, înglobând toate disciplinele specializate aferente.

În timp, compania s-a dezvoltat pe plan global și are birouri permanente în Polonia, Rusia, Belgia și Canada, pe lângă cel din România, unde se află sediul central, dar este activă și în alte 20 de țări precum Republica Cehă, Republica Moldova, Marea Britanie, SUA[3].

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Calin, Georgiana (). „Pariu străin pe ingineria românească”. Business Magazine. Accesat în . 
  2. ^ Oros, Ioana (). „Ce cifre de afaceri au avut 2014 marii dezvoltatori ai cladirilor de birouri din Cluj”. Ziarul de Cluj. Arhivat din original la . Accesat în . 
  3. ^ „Antreprenorii străini care au creat o afacere de șase milioane de euro în România”. Ziarul Financiar. . Accesat în .