Bivol (zodie)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Semnul zodiei bivolului

Bivolul este adeptul proverbului "graba strică treaba". Trece prin viață cu hotărâre si bun-simț. Iubește natura și munca în aer liber. Respectă tradițiile, e un om "asezat", care caută locurile linistite.

Te poți baza pe stabilitatea Bivolului, ca și pe forța sa interioara. Este umanitar, loial, cinstit, credincios si integru. Nimic nu îl face să dea înapoi o dată ce a luat o decizie, și nu renunta la cuvântul dat, mergând pâna la încapațânare prostească.

De regula, Bivolul îsi ascunde sentimentele, mai ales când este îndragostit, de teama sa nu fie respins. Nu îi este frica de singuratate si prefera sa-si petreaca serile într-o casuță liniștită, la țară, decât într-o cafenea plină de agitatie.

Bivolul nu este tocmai diplomat, ba chiar e cam prea "dintr-o bucata": spune totul pe sleau, fără ezitare. Dacă este atacat de cineva, riposteaz imediat, ca un taur, gata sa împungă.

Zodiac chinezesc - zodia Bivol Cei care îl ranesc, ca si cei apropiati, trebuie sa fie atenti: poarta pica multa vreme - chiar prea multa - si niciodata nu uita un nume sau un chip. Întotdeauna se razbuna, chiar peste ani si ani. Un lucru e clar: nu stie sa piarda si nu suporta esecul.