Wikipedia:EditorVizual/Comentarii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Atenție utilizatori de Internet Explorer (IE): EditorulVizual este dezactivat temporar pentru utilizatorii IE9, IE10 și IE11, din cauza diverselor probleme care sunt pe cale de a fi rezolvate. EditorulVizual nu va fi disponibil pentru utilizatorii de IE8 și pentru alte versiuni mai vechi; de aceea editorii ar trebui să treacă la un alt browser pentru a putea utiliza EditorulVizual.

Share your feedback
Report bugs
Lasă un comentariu despre versiunea beta a EditoruluiVizual

Această pagină este locul unde puteți spune dezvoltatorilor Wikimedia cu ce probleme vă confruntați atunci când utilizați EditorulVizual aici pe Wikipedia. Aceasta este încă o versiune de test și are o serie de probleme cunoscute și caracteristici care lipsesc. Sunt necesare comentariile și ideile dumneavoastră, atât în ceea ce privește unele dintre deciziile care vor fi luate în legătură cu interfața cu utilizatorul, dar și pentru a stabili prioritățile de adăugarea a noi caracteristici. Toate comentariile sunt citite, dar răspunsurile personale nu sunt garantate.

Un Ghid de Utilizator pentru EditorulVizual este la Wikipedia:EditorVizual/Ghid de utilizator.

Adaugă un comentariu nouVezi bug-uri cunoscuteRaportează un bug nou la Bugzilla – Intră pe canalul IRC: #mediawiki-visualeditor conectează-te

---> LASĂ COMENTARIUL TĂU! <---