Wikipedia:Candidați/Administrator/Elerium

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Elerium[modificare sursă]

Votați aici (4/0/1) votul se va finaliza în 10 noiembrie 2005 18:06 (UTC) Nominalizarea / descrierea utilizatorului: Este un utilizator experimentat la Wikipedia în limba română , autor al unei serii de articole de calitate și a aproape 1200 de modificări. Are deja un an vechime și participă la discuții fiind este interesat și de problemele administrative ale proiectului. Pariticipă de asemenea la ușurarea muncii administratorilor prin introducerea de avertismente de ștergere și altele. - Mihai | D 3 noiembrie 2005 18:06 (UTC)

Stimate candidat, vă rugăm indicați acceptul nominalizării aici: accept dar nu țin neapărat.

Pentru

  1. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor | d 4 noiembrie 2005 22:13 (UTC)
  2. Iulian U. 5 noiembrie 2005 22:30 (UTC)
  3. Mihai | D 5 noiembrie 2005 22:43 (UTC)
  4. Vlad|-> 7 noiembrie 2005 10:19 (UTC)

Împotrivă

Abțineri

  1. rebel 8 noiembrie 2005 13:23 (UTC)

Comentarii

  • Deși încă nu a acceptat nominalizarea, îmi afirm suportul pentru această candidatură. Deși a scris câteva articole care nu sunt conform manulului de stil, articole precum Blaise Pascal sunt foarte frumoase și cred că Elerium ar face treabă bună administrativă aici, fiind un utilizator care are istorie de muncă administrativă precum note de ștergere, etc. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor | d 4 noiembrie 2005 22:13 (UTC)
  • Consider că am fost numit prea recent administrator pentru a putea vota. Nu doresc ca abținerea mea să fie interpretată în vreun sens, dar pur și simplu nu vreau să mă implic în acest proces momentan. Până la momentul când voi acumula îndestulă experiență pentru a putea privi ce e benefic și ce nu, nu voi vota. Îmi cer scuze dacă am provocat vreo neplăcere cu această atitudine. --rebel 8 noiembrie 2005 13:23 (UTC)

Întrebări pentru candidat
Câteva întrebări generice pentru ghidarea utilizatorilor care votează:

1. Cu ce munci administratoriale, dacă există, anticipați să ajutați? (Vă rugăm să citiți toate indicațiile despre administratori atât de la proiectul Wikipedia în limba română cât și de la alte proiecte unde se pot afla detalii despre statutul de administrator.)
R.Păi să vedem ce putem face, dar tare aș vrea să pot continua ce a început Gangleri. Și Wikimedia România sună bine, dar și continuarea articolelor de ghidare a activităților pe wikipedia. În concluzie, sunt multe de făcut dar se pot face și fără a fi sysop.
2. Dintre articolele sau contribuțiile la Wikipedia, sunt câteva cu care sunteți mulțumit, și de ce?
R. Sunt mulțumit mai mult de discuțiile de pe Wikipedia, pentru că articolele mele nu se pot compara cu cele ale lui Danutz, Moby Dick, Gutza, sau Ronline.
3. Ați avut vreodată în trecut vreun conflict de modificare sau simțiți că alți utilizatori v-au cauzat stres? Cum ați tratat acest eveniment și cum sperați să le tratați în viitor?
R. Discuții au fost multe dar nu cred că am sărit calul pe nicăieri. Și nici nu mă gândesc să îl sar nici după 10 noiembrie. Vreau ca wikipedia să rămână neutră față de orice fel de extremism, fie el religios, naționalist, xenofob, sau alte asemenea manifestări. În același timp nici nu vreau să fie un loc de exprimare a oprimaților.