Utilizator:Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
  Ma numesc Dinulescu C.Gheorghe si am publicat sub pseudonimul Prof. Gh.C.  Dinulescu -Campina. 
  Am facut studiile universitare la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca intre 1959 si 1964, specialitatea Matematica si Mecanica.
  Am activat ca profesor de matematica, si uneori de fizica, in invatamantul preuniversitar (inclusiv postliceal).
  Alaturi de activitatea didactica, am avut preocupari permanente pentru studiul astronomiei, geneticii si logicilor nemaniheice. O atentie aparte am acordat studiului in maniera epistemologica a scrierilor sfinte - Biblia si Coranul, dar si a scripturilor gnostice ale crestinismului.
  Am activat in Societatea de Stiinte Matematice la sesiunile careia am sustinut comunicari stiintifice cum ar fi: „Partitia patrulaterului inscriptibil”, „Reformularea teoremei celor trei perpendiculare” etc.
  Am publicat preambulul la sistemul filosofic rationalist, MESER, intitulat
„Modelarea ratonalitatii…si dincolo de fizica” iar pe site-ul University of New Mexico, varianta sa englezeasca, „Modelling Rationality…and Beyond Physics” – lucrare inclusa in „references” pentru cursul de Filozofie naturala de la universitatea respectiva.
  Am fost ales membru al „The Paradoxist Literary Movement Association” din Phoenix, Arizona  iar in decembrie 2001 am fost solicitat sa prezint comunicarea stiintifica „The intangible absolute truth” la First International Conference on Neutrosophy, din SUA.
  La finele anului 1998 si inceputul lui 1999 am realizat, impreuna cu Aristide Buhoiu, la televiziunea Tele7 ABC un serial de anticipatie stiintifica, din care, din motive de sanatate ale domnului Aristide Buhoiu, am putut prezenta numai trei episoade.