Utilizator:Nanu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

De la vîrsta de 13 ani (1965) sînt Israelian. Aceasta e cauza cunostintelor mele legate de Israel si Judaism in general si partial despre evreii in Romănia.

Aş avea nevoie de ajutor la corectatul greşelilor de ortografie (mai ales cu diacritice) si exprimare. Nu cunosc diferenţa intre Ă si Â. Cind am invatat in Romănia se scria Sînt in loc de Sunt iar Romănia se scria Romînia.

--Nanu 28 mai 2007 21:47 (EEST)

Holon[modificare | modificare sursă]

Salut! Un articol trebuie să aibă cel puţin o frază, în cazul acesta, "Holon este o localitate din...."

Căutând cuvântul "Holon" pe intenet am găsit: A holon (Greek: holos, "whole") is something that is simultaneously a whole and a part. The word was coined by Arthur Koestler in his book The Ghost in the Machine (1967, p. 48). precis că nu la acest cuvânt vă referiţi.

Vă recomand ca atunci când vă decideţi să scrieţi un articol, să îl concepeţi întâi într-un editor de text, să îl completaţi şi corectaţi şi, când sunteţi sigur că nu mai are greşeli, să îl reintroduceţi in enciclopedie, înlocuind textul vechi. Idealul ar fi să îl introduceţi a doua zi, când recitindu-l, cu siguranţă că veţi mai găsi ceva de corectat, care v-a scăpat în ziua precedentă (diacritice, acorduri gramaticale).

Dacă doriţi să modificaţi (perfecţionaţi) un articol, vă recomand să-l copiaţi (din formatul modifică pagina, spre a nu pierde legăturile interne) într-un editor de text, şi să faceţi ce am prezentat mai sus.

Dacă, din motive de completări minore, lucraţi direct pe articol, încercaţi să folositi butonul Arată previzualizare de fiecare dată după ce faceţi o editare, pentru a vedea dacă rezultatul este cel dorit, operaţie ce o puteţi repeta de un număr infinit de ori, şi abia după ce sunteţi mulţumit de aspect, să Salvati Pagina. Este o recomandare care ajută la păstrarea istoricului paginii într-o formă mai concisă şi permite în viitor identificarea editărilor de calitate.

Cu stimă, --Miehs 28 mai 2007 12:31 (EEST)

Cautind Holon la Wikipedia in engleza am gasit ...orasul israelian in care...intimplator...locuiesc ;-) --Nanu 28 mai 2007 21:35 (EEST)

Trasee Marcate[modificare | modificare sursă]

Salut! Trasee marcate sunt peste tot, inclusiv pe munţii din România. Cred că titilul articolului Trasee Marcate este prea vast. Ar trebui restrâns la "Trasee marcate în Israel" (cuvântul "marcate cu "m" mic, fiind adjectiv). Toate cele bune, --Miehs 3 iunie 2007 10:16 (EEST)


Kaţrin[modificare | modificare sursă]

Salut! Am mai completat un pic articolul Kaţrin. Vreţi să verificaţi dacă nu am greşit ceva? Toate cele bune, --Miehs 31 decembrie 2007 12:06 (EET)