Utilizator:Corolav

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

--79.112.35.146 31 decembrie 2007 17:20 (EET)ăăîăăîă

               Stimate domnule administrator,
  cel care vă necăjeşte cu acest scurt text se chinuie de câţiva ani să intre într-o serioasă relaţie cu această minune a tehnicii şi culturii care se numeşte WIKIPEDIA dar,fiindcă nu este un îndeajuns 

de priceput utilizator de internet(puteţi traduce şi -puţin mai în vîrstă- )a avut cîteva mici nereuşite,lucru care l-a pus in situaţia de a abandona ,cumva ,aceasta tentativă.Iată însă că astăzi,printr-o fericită intîmplare ,am intrat pe un site care m-a dus şi la Wikipedia şi mai departe la propunerea Dumneavoastră ,de a intra în arealul fotbalului ,domeniu în care mă consider în elementul meu şi care îmi este deosebit de familiar .

     Cu aproximativ doi ani în urmă am" comis o greşeală" şi am reuşit să mă strecor in paginile Wikipediei cu o bucată de articol care era de fapt o continuare şi o completare la materialul(ciot)despre stadionul "Emil Alexandrescu "din Iaşi,şi care,nu ştiu prin ce minune,a fost acceptat şi mai dăinuie şi astazi .
     Din păcate ,o altă tentativă a mea de a veni cu o noutate în acest domeniu a avut un sfîrşit lamentabil .
     Adusesem un material nou şi interesant.pe care nu l-am mai găsit în Wikipedia ,despre competiţia cunoscută sub numele de CUPA EUROPEI CENTRALE,şi ,alăturat acesteia ,despre evoluţia echipelor româneşti  în această competiţie . Ei bine,dat fiind faptul că intrarea mea s-a facut într-un loc şi un anume fel care puteau să găsească in mine un eventual necunoscător în ale manipulării modalită

ţilor de acces dar în nici un caz un răuvoitor,am fost fugărit cu nişte apelative mai puţin ortodoxe şi poate nu chiar cele mai amabile.

             Aş dori să intru în legatură cu cel care se ocupă de domeniul FOTBAL.Dacă ar vrea sa mă contacteze ar fi excelent .Posed foarte mult material documentar şi cred că aş avea destule lucruri de comunicat şi eventual de înscris în WIKIPEDIA .
          Adresa mea de mail este următoarea: corolav@yahoo.com.
        P.S.   Am intrat pe un articol despre clubul de fotbal BENFICA LISABONA,care articol este categorisit de Dvs.printre cele de elită.Nu ştiu care sunt criteriile pentru acordarea acestui calificativ (nu am intrat in interiorul informaţional al său)dar textul introductiv este plin de greşeli de ortografie, în special la aşezarea virgulelor în propoziţii sau în fraze .
                    Trag nădejde căvoi fi contactat 
                E ziua de 31 decembrie 2007 ,aştept anul nou şi va doresc tuturor multă sănătate şi bucurii 
                Cu stimă         corolav