Motor City Machine Guns

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Motor City Machine Guns este o echipă americană de wrestling profesional formată din Alex Shelley și Chris Sabin. În prezent, ei au semnat cu Impact Wrestling, unde Shelley este actualul campion mondial al Impact în prima sa domnie, iar Sabin este actualul campion al Impact X Division în a zecea domnie record.

Motor City Machine Guns Ultimate X

Numele echipei, care a fost variabil Motor și Murder City, este un joc de cuvinte a poreclei orașului Detroit, orașul natal al lui Shelley și Sabin. De asemenea, duo-ul face apariții pentru New Japan Pro-Wrestling (NJPW) pe marca NJPW Strong, precum și Game Changer Wrestling (GCW) și Deadlock Pro-Wrestling (DPW). Formând inițial o echipă în Pro Wrestling Zero1 în 2006, Shelley și Sabin au lucrat împreună și de atunci.

În general, sunt de patru ori campioni mondiali pe echipe - au câștigat trei centurae mondiale pe echipe Impact și un centura mondial pe echipe ROH în timp ce se aflau în Ring of Honor (ROH) - iar în NJPW au susținut centura IWGP pentru juniori pe echipe grele și Strong. Openweight Tag Team Championship o dată fiecare.

Istorie[modificare | modificare sursă]

Origine[modificare | modificare sursă]

Shelley și Sabin au început să facă echipă în Pro Wrestling Zero1-Max în 2006, câștigând centura Internațional pe echipe ușoare Zero-1 Max de la Minoru Fujita și Ikuto Hidaka pe 25 august. Au deținut titlul timp de aproape doi ani înainte de a-i lăsa înapoi la Fujita. și noul său partener Takuya Sugawara. În Statele Unite, perechea a avut curse scurte în promoțiile independente Pro Wrestling Guerrilla și Ring of Honor sub numele de Motor City Machine Guns și, respectiv, Murder City Machine Guns. Munca echipei pentru alte companii s-a încheiat în cele din urmă când principalul lor angajator, Total Nonstop Action Wrestling (TNA), a cerut luptătorilor lor să nu mai accepte rezervări cu anumite promoții independente.

Total Nonstop Action Wrestling[modificare | modificare sursă]

Debut si rivalitate Team 3D (2007–2008)[modificare | modificare sursă]

Abia în aprilie 2007, echipa a debutat în TNA, unde anterior fuseseră luptători în divizia X a companiei. După ce au lucrat pentru scurt timp împreună în timp ce au luptat ca adversari într-un meci Xscape la pay-per-view anual Lockdown, au devenit obișnuiți în divizia de echipe. Folosind inițial numele Murder City, numele echipei a fost schimbat ulterior în Motor City mai „PG”. După ce Shelley și Sabin au făcut echipă timp de câteva săptămâni în TNA, Kevin Nash – care a avut o istorie cu ambii bărbați și era, de asemenea, originar din Detroit – a fost adus ca manager al lor, punând capăt alianțelor sale anterioare cu Jay Lethal și Sonjay Dutt în acest proces. , deși asocierea lui cu grupul a fost de scurtă durată.

Echipa a continuat să lucreze în promoții independente în paralel cu munca lor în TNA, obținând o cursă cu All American Wrestling's Tag Team Championship, cu sediul în Illinois, între septembrie 2007 și ianuarie 2008. În octombrie 2007, la Bound for Glory, echipa a intervenit într-o masă. meci dintre Team 3D (Brother Ray și Devon) și The Steiner Brothers (Scott și Rick), încercând să împiedice Team 3D să trișeze și ajutându-i efectiv pe Steiner să câștige meciul. Luna următoare, la Genesis, Motor City Machine Guns au surprins echipa 3D și i-au învins într-un meci pe echipe. Mai târziu, în cadrul evenimentului, Ray și Devon, stânjeniți de pierderea lor, l-au atacat pe campionul Diviziei X, Jay Lethal și pe concurentul său numărul unu, Sonjay Dutt, după meciul lor și au declarat război Diviziei X în ansamblu, cerând ca întreaga Divizie X și toate membrii din acesta să fie desființați și îndepărtați din TNA. Întreaga ceartă sa concentrat în principal asupra echipei 3D (inclusiv un nou membru în Johnny Devine, care a fost supranumit „Brother Devine”) împotriva Machine Guns și Jay Lethal.

În timpul ceartă, Team 3D i-a acordat lui Devine centura furat al Diviziei X, înainte ca Devine să câștige titlul. Cele două echipe s-au confruntat într-un meci Ultimate X pentru titlu la Final Resolution. Înainte de pay-per-view, s-a susținut că Ray și Devon erau prea grei pentru a se sprijini pe cabluri, așa că i-au „rupt” degetele lui Sabin și Shelley, făcându-i incapabili să se cațere. Echipa 3D a câștigat acest meci folosind o scară pentru a-l duce pe Devon până la centura de titlu (care a încălcat „regula nescrisă” a meciului). La Against All Odds, Sabin, Shelley și Lethal au câștigat un Street Fight cu existența Diviziei X în ansamblu (excluzând Devine) pe linie. Sabin și Shelley au fost înfrânți la începutul meciului, făcându-l în esență un meci cu handicap al echipei 3D împotriva Lethal. După cum s-a convenit în prevederile înainte de meci, victoria a dus la restituirea lui Lethal a titlului de Divizia X, iar membrii echipei 3D fiind, în esență, descalificați din meciurile viitoare până când toți și-au putut scădea greutatea sub statutul de supergreu.

Ei au fost membri ai echipei TNA alături de Kaz și Curry Man în ediția din 2008 a Cupei Mondiale TNA X, dar au pierdut în fața echipei Mexic la Victory Road. Apoi au alunecat în rolul de tweeners, arătând lipsă de respect față de Christian Cage, A.J. Styles, Consequences Creed, B.G. James și The Latin American Xchange totusi acestia încă sunt aplaudați de fani și arăta respect fata de fani.

Diferite rivalitati (2008–2010)[modificare | modificare sursă]

În episodul din 30 octombrie din Impact!, The Machine Guns împreună cu A.J. Styles, Samoa Joe, Jay Lethal, Consequences Creed, Petey Williams, Eric Young și ODB au format o facțiune de luptători mai tineri numită The TNA Front Line pentru a se opune The Main Event Mafia.

La Turning Point, Shelley și Sabin au primit o șansă la TNA World Tag Team Championship, dar au fost învinși de campionii Beer Money, Inc. (Robert Roode și James Storm), după ce managerul lor Jacqueline a intervenit în meci. Mai devreme, în seara,si-au batut joc de Mick Foley, în timp ce se adresa originalului TNA în culise. În ciuda acestei și altor manifestări de lipsă de respect, ei au rămas favoriții fanilor și o parte a echipei care se opune Mafiei Main Event. Cu toate acestea, ei aveau să se întoarcă câteva luni mai târziu, atacând Lethal Consequences (Jay Lethal și Consequences Creed) după ce au pierdut un meci de echipă în fața lor. Ca parte a trucului lor, ei erau acum descriși ca „membrii TNA Frontline doar cu numele”. La Final Resolution, MCMG au fost atacați de debutantul Suicide.

La Genesis, Shelley l-a învins pe Sabin în finala unui turneu pentru a deveni noul campion al TNA X Division. La Destination X, Shelley și-a pierdut titlul X Division în fața Suicide într-un meci Ultimate X care a implicat și Consequences Creed, Jay Lethal și Chris Sabin. Guns and Lethal Consequences și-a petrecut următoarele câteva luni încercând fără succes să-l demasce pe Suicide, susținând inițial că el este Daniels.

Motor City Machine Guns Ultimate X celebration

În episodul din 6 august din Impact!, Shelley și Sabin s-au întors din nou, aliniându-se cu Daniels împotriva World Elite, când a izbucnit o rivalitate în Impact! Zone. În septembrie, Shelley și Sabin au început să apară ca comentatori ocazionali alături de Mike Tenay și Taz la Impact!. La Bound for Glory, duo-ul a câștigat meciul pre-show împotriva Lethal Consequences și imediat după aceea a concurat în meciul Ultimate X pentru X Division Championship, care a fost câștigat de campionul Amazing Red. În următorul episod din Impact!, ei au câștigat un meci Ultimate X pe echipe împotriva Lethal Consequences, când Sabin a recuperat X-ul, pentru a deveni candidații # 1 pentru centuraele Mondiale de Echipe TNA și i-au provocat pe campionii British Invasion (Doug Williams și Brutus Magnus). la Turning Point. În episodul din 12 noiembrie din Impact! Beer Money, Inc. a învins British Invasion într-un meci fără titlu pentru a se alătura Motor City Machine Guns în meciul Tag Team Title de la Turning Point. La pay-per-view, The British Invasion i-a învins pe Shelley și Sabin și Beer Money, Inc. într-un meci în trei pentru a păstra centura TNA Tag Team. Luna următoare, la Final Resolution, invazia britanică ia învins pe Shelley și Sabin pentru a-și păstra din nou titlul. La Destination X, Machine Guns l-au învins pe Generation Me (Jeremy Buck și Max Buck) într-un meci Ultimate X pentru a câștiga încă o șansă la centura Mondial TNA pe echipe. Shelley și Sabin și-au primit lovitura la titlu în episodul din 12 aprilie din Impact!, dar au fost învinși de campionul mondial pe echipe Matt Morgan și Amazing Red, care l-au înlocuit pe accidentatul Hernandez în meci.

World Tag Team Championship reign (2010–2011)[modificare | modificare sursă]

În luna următoare, la Sacrifice, Motor City Machine Guns au învins Beer Money, Inc. și Team 3D într-un meci în trei pentru a câștiga încă o șansă la Tag Team Championship. Pe 11 iulie, la Victory Road, Motor City Machine Guns a învins Beer Money, Inc. pentru a câștiga pentru prima dată centura vacant TNA World Tag Team. După Victory Road, Motor City Machine Guns a intrat într-o serie Best of Five cu Beer Money, Inc., disputată pentru TNA World Tag Team Championship. Beer Money a câștigat primele două meciuri, un meci ladder și un Street Fight, după ce și-au doborât adversarii cu sticle de bere. Cu toate acestea, Shelley și Sabin s-au întors pentru a câștiga următoarele două meciuri, un meci cușcă de oțel și un meci Ultimate X, pentru a egala scorul la 2–2 și a stabilit un meci decisiv pentru episodul din 12 august din Impact!.

Motor City Machine Guns October 2010

În episodul din 12 august din Impact! Motor City Machine Guns au învins Beer Money, Inc. într-un meci Two Out of Three Falls pentru a câștiga seria Best of Five și a păstra centura Mondial TNA pe echipe. Luna următoare la No Surrender, Motor City Machine Guns și-au păstrat titlul într-un meci împotriva Generation Me. După meci, Generation Me a întors călcâiul atacând mitralierele și rănind-o pe Shelley. În următorul episod din Impact! Generation Me a revendicat TNA World Tag Team Championship, susținând că campionii nu vor putea să-i apere timp de 30 de zile, din cauza accidentării lui Shelley, înainte de a-i fura centura de titlu a lui Sabin. Cu toate acestea, Shelley avea să se întoarcă două săptămâni mai târziu și i-a promis Generation Me o revanșă pentru centura Mondial pe echipe de la Bound for Glory. La pay-per-view, Motor City Machine Guns l-au învins pe Generation Me pentru a păstra centura Mondial TNA pe echipe.

Tot la Bound for Glory, Team 3D și-a anunțat retragerea din lupte profesioniste, dar a cerut un meci final împotriva Motor City Machine Guns, pe care i-au numit cea mai bună echipă de lupte în lupte. Motor City Machine Guns a acceptat și meciul a avut loc pe 7 noiembrie 2010, la Turning Point, unde au învins Team 3D pentru a păstra TNA World Tag Team Championship. După ce Jeremy Buck l-a prins pe Sabin într-un meci pe echipe de opt persoane, în care Motor City Machine Guns au făcut echipă cu Jay Lethal și Velvet Sky și Generation Me cu Robbie E și Cookie, în episodul din 18 noiembrie din Impact!, Motor City Machine Guns a provocat Generația Me la un meci Empty Arena. Meciul a avut loc mai târziu în aceeași noapte, pe Reaction, cu Motor City Machine Guns ieșind învingătoare. Pe 5 decembrie, la Final Resolution, Motor City Machine Guns l-a învins pe Generation Me într-un meci Full Metal Mayhem pentru a păstra centura Mondial pe echipe. În luna următoare, la Genesis, Motor City Machine Guns a pierdut centura Mondial TNA pe echipe în fața Beer Money, Inc., după ce Roode l-a tradat pe Sabin, în urma unei comunicări greșite între Machine Guns, și-au încheiat domnia la 182 de zile, cu două zile mai puțin de cea mai lungă domnie din istoria titlului.

Motor City Machine Guns și-au primit revanșa pentru titlu în episodul din 13 ianuarie din Impact!, dar au pierdut din nou din cauza unei comunicări greșite. În următoarele trei luni, Motor City Machine Guns a rămas inactiv, deoarece Shelley a suferit o accidentare la claviculă și Sabin s-a întors la Divizia X. În episodul din 28 aprilie din Impact!, Shelley și-a revenit, salvându-l pe Sabin de la o bătaie din partea Americii mexicane (Anarquia și Hernandez). În mod ironic, în aceeași zi în care Shelley și-a revenit, Sabin a suferit o accidentare la genunchi în meciul său cu Anarquia, care a fost în afara poziției, făcându-l pe Sabin să-și rupă atât ACL, cât și MCL. Mai târziu în aceeași săptămână, Sabin a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, ceea ce l-ar fi exclus pentru tot restul anului.

Revenire (2012)[modificare | modificare sursă]

Pe 18 martie 2012, la Victory Road, TNA a difuzat un videoclip, promovând viitoarea revenire a Motor City Machine Guns. Motor City Machine Guns s-au întors în episodul din 5 aprilie din Impact Wrestling, învingând America mexicană într-un meci pe echipe, înainte de a-și anunța intenția de a merge la Centurile Mondiale de Echipe TNA, susținut de Magnus și Samoa Joe. Pe 15 aprilie, la Lockdown, Motor City Machine Guns i-a provocat fără succes pe Magnus și Joe pentru Centurile Mondiale TNA pe echipe într-un meci cușcă de oțel. În cursul lunii următoare, Motor City Machine Guns nu a mai făcut o apariție la Impact Wrestling, ci luptă exclusiv în show-urile house TNA. Pe 21 mai, a fost raportat că Shelley a ales să nu-și reînnoiască contractul cu TNA, în schimb, a părăsit promovarea și a desființat Motor City Machine Guns.

Ring Of Honor(2007–2008; 2010; 2016–2018)[modificare | modificare sursă]

Pe 30 martie 2007, în orașul lor natal, Detroit, Shelley și Sabin și-au făcut debutul în ROH ca o echipă sub numele The Murder City Machine Guns, provocându-l și atacându-l pe Jay Briscoe după ce el și fratele său Mark, care s-au rănit în timpul meci, câștigase înapoi ROH World Tag Team Championship de la Naruki Doi și Shingo. Pe 28 aprilie, în Chicago, IL, la Good Times, Great Memories The Briscoe Brothers și-a apărat cu succes titlul de echipă împotriva Shelley și Sabin. După eveniment, TNA și-a retras toți luptătorii de la orice spectacole ROH viitoare. În aprilie 2008, Shelley și Sabin s-au întors la Ring of Honor, pierzând în fața Age of the Fall (Tyler Black și Jimmy Jacobs) și învingându-i pe Briscoe Brothers pe 18 și, respectiv, 19. S-au întors la Ring of Honor în august 2008. Pe 1 august, în Manassas, VA, s-au luptat cu Austin Aries și Bryan Danielson la o remiză de 20 de minute și apoi la o remiză de 5 minute în prelungiri. A doua zi, în New York, au fost învinși de Kevin Steen și El Generico, când Steen l-a forțat pe Sabin să se supună Sharpshooter-ului. Echipa era programată să se întoarcă la ROH pe 24 și 25 octombrie, dar a fost retrasă de la evenimente de TNA și înlocuită de Latin American Xchange. Pe 13 februarie 2010, Ring of Honor a anunțat la cea de-a 8-a emisiune de aniversare că Motor City Machine Guns se va întoarce la companie pe 8 mai în New York City. Pe 8 mai, Motor City Machine Guns au fost învinși de Campionii Mondiali ROH pe echipe The Kings of Wrestling (Chris Hero și Claudio Castagnoli) prin descalificare, când Briscoe Brothers au intervenit în meci.

Pe 26 februarie 2016, la cea de-a 14-a aniversare, Sabin și Shelley au re-format Motor City Machine Guns, când primul s-a întors împotriva lui Christopher Daniels, coleg de factiune din Knights of the Rising Dawn (KRD), ajutându-l pe Shelley să-l învingă într-un meci de simplu. . La înregistrările Ring of Honor Wrestling din ziua următoare, Sabin și Shelley i-au învins pe Daniels și Frankie Kazarian, The Addiction, în meciul retur. Acest lucru i-a determinat pe cei doi să provoace fără succes The Addiction pentru ROH World Tag Team Championship pe 24 iunie la Best in the World '16. Pe 30 septembrie, la All Star Extravaganza VIII, Motor City Machine Guns a participat la un meci de trei căi pentru centurile Mondiale ROH pe echipe, care a fost câștigat de The Young Bucks (Matt Jackson și Nick Jackson) și a inclus și The Addiction. . Sabin și Shelley au format apoi o factiune numita „Search and Destroy” cu Jay White, Jonathan Gresham și Lio Rush.

Pe 22 septembrie 2017, la Death Before Dishonor XV, Motor City Machine Guns i-a învins pe Young Bucks pentru a câștiga pentru prima dată centurile Mondiale ROH pe echipe. Ei și-ar păstra titlurile până pe 9 martie 2018, când le-au pierdut împotriva The Briscoe Brothers la ROH 16th Anniversary Show. În iunie, Shelley a suferit o accidentare. Pe 20 iulie 2018, Shelley a părăsit promovarea și s-a retras din competiția activă, desființând echipa de etichete.

New Japan Pro-Wrestling (2009, 2010, 2016, 2022–Prezent)[modificare | modificare sursă]

Pe 4 ianuarie 2009, Sabin și Shelley l-au învins pe No Limit (Tetsuya Naito și Yujiro) la New Japan Pro-Wrestling's Wrestle Kingdom III în Tokyo Dome pentru a câștiga Centurile IWGP Junior Heavyweight Tag Team. Au devenit a doua echipă gaijin care a câștigat centurile după American Dragon și Curry Man. După trei apărări de succes ale titlului, dintre care două au avut loc în TNA, Shelley și Sabin au pierdut titlul IWGP Junior Heavyweight Tag Team în fața Apollo 55 (Prince Devitt și Ryusuke Taguchi) pe 5 iulie 2009, la Circuitul NJPW 2009 New Japan Soul. Pe 8 noiembrie 2010, NJPW a anunțat că Motor City Machine Guns va reveni la promoție luna următoare, concurând la evenimentele din 11 și 12 decembrie. Pe 11 decembrie, Motor City Machine Guns au fost învinse de No Limit în New Japan. meci retur. A doua zi, au învins Apollo 55 în al patrulea meci dintre cele două echipe.

Pe 31 iulie 2016, NJPW a anunțat că Motor City Machine Guns va reveni la promoție pe 21 august. În meciul lor de retur, Motor City Machine Guns i-a provocat fără succes pe Young Bucks pentru Centurile IWGP Junior Heavyweight Tag Team.

După ce i-au învins pe Strong Openweight Tag Team Champions, Aussie Open în episodul din 15 septembrie din Impact!, Sabin și Shelley s-au întors la New Japan Pro-Wrestling la Rumble pe 44th Street pe 28 octombrie. La eveniment, duo-ul a învins Aussie Open. pentru a câștiga Strong Openweight Tag Team Championships, într-un meci cu trei, în care a fost implicat și The DKC și Kevin Knight.

Revenire in Impact Wrestling (2020–2021, 2022–prezent)[modificare | modificare sursă]

Pe 18 iulie 2020, la Slammiversary, Motor City Machine Guns s-a întors la Impact Wrestling și i-a învins pe The Rascalz (Zachary Wentz și Dezmond Xavier) după ce au răspuns provocării lor deschise. În episodul următor din Impact Wrestling, ei au învins The North pentru a captura Impact World Tag Team Championship pentru prima dată în peste zece ani și a doua oară în general, punând capăt domniei de 383 de zile ale The North. După ce și-au păstrat titlurile împotriva Nordului într-o revanșă și împotriva lui Rascalz, ei aveau să le piardă înapoi în Nord la Bound for Glory într-un meci Fatal Four way tag team, după ce Shelley a fost atacat înainte de meci și Sabin a rămas singur să se apere. campionatele. Cu Shelley scoasă din funcțiune pentru următoarele două luni, James Storm avea să fie partenerul lui Sabin, învingându-l pe XXXL (Acey Romero și Larry D) la Turning Point pe 14 noiembrie.

După ce Shelley a revenit la acțiune în episodul de 1 decembrie din Impact!, reluând echipa cu o altă victorie asupra XXXL, The Guns trebuia să facă echipă cu Rich Swann pentru a înfrunta Kenny Omega și The Good Brothers la Hard To Kill pe 16 ianuarie 2021. , dar Shelley a trebuit în mod legitim să se retragă din cauza „circumstanțelor inevitabile”, a dezvăluit mai târziu că cariera sa externă ca terapeut fizic i-a cerut să renunțe pentru moment de la lupte până când a reușit să facă vaccinul împotriva COVID-19. Moose l-ar înlocui pe Shelley în meciul de la Hard to Kill, iar Storm va fi readus ocazional în echipă cu Sabin în primele luni ale anului 2021, când The Guns s-a desființat în liniște pentru a treia oară. Mai târziu, în septembrie 2021, Shelley a anunțat că a părăsit Impact, dar era deschis să se întoarcă mai târziu.

În episodul din 10 martie 2022 din Impact!, Motor City Machine Guns s-au reunit când Sabin a venit să-l susțină pe Shelley în cearta sa cu fostul lor protejat Jay White, ducând la un meci programat împotriva lui White și Chris Bey în episodul din 17 martie.

Pe 9 decembrie 2022, The Guns a capturat Centurile Mondiale pe echipe Impact de la Heath and Rhino din Pembroke Pines, Florida.

All Elite Wrestling (2022)[modificare | modificare sursă]

În episodul din 24 august 2022 din AEW Dynamite, Sonjay Dutt a anunțat că Jay Lethal va face echipă cu Motor City Machine Guns la All Out PPV, unde vor înfrunta Wardlow și FTR într-un meci de șase oameni. cu Sabin și Shelley pregătiți să își facă debutul la All Elite Wrestling. La eveniment, Wardlow și FTR aveau să câștige meciul, cu asistența lui Samoa Joe, care l-a atacat pe Satnam Singh la începutul meciului.

Titluri si premii[modificare | modificare sursă]

  • All American Wrestling
    • AAW Tag Team Championship (1 data)
  • Deadlock Pro-Wrestling
    • DPW Worlds Tag Team Championship (1 data, current)
  • Game Changer Wrestling
    • GCW Tag Team Championship (1 data)
  • The Baltimore Sun
    • Tag Team of the Year (2010)
  • New Japan Pro-Wrestling
    • IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship (1 data)
    • Strong Openweight Tag Team Championship (1 data)
  • Pro Wrestling Illustrated
    • PWI Tag Team of the Year (2010)
  • Pro Wrestling Zero1-Max
    • NWA International Lightweight Tag Team Championship (1 data)
  • Ring of Honor
    • ROH World Tag Team Championship (1 data)
  • Total Nonstop Action Wrestling/Impact Wrestling
    • TNA/Impact World Tag Team Championship (3 ori)
    • TNA/Impact X Division Championship (4 ori, current) – Sabin (3, current) and Shelley (1)
    • TNA Heavyweight/Impact World Championship (2 ori, current) – Shelley (1, current) and Sabin (1)
    • Gauntlet for the Gold (2008 – Tag Team)
    • TNA / Impact Year End Awards (4 ori)
      • Match of the Year (2003) Sabin vs. Frankie Kazarian and Michael Shane on August 20
      • Tag Team of the Year (2007)
      • Moment of the Year (2020) – revenirea in Impact la Slammiversary,
      • Men's Tag Team of the Year (2022)