Fișier:Cisco IOS.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(1.255 × 914 pixeli, mărime fișier: 65 KB, tip MIME: image/png)

Utilizare cinstită pentru Cisco IOS
Descriere

Drepturile de autor asupra acestei imagini sunt deținute de către compania Cisco Systems pentru identificare vizuală a unui produs software.

Sursa

Captură de ecran încărcata de către Redfox_hq.

Articol

Cisco IOS

Secțiune folosită

100%

Rezoluție joasă?

NU

Scopul utilizării

Această imagine este folosită pentru identificare vizuală a unui produs software, subiect a interesului public. Această imagine are menirea de a ajuta cititorul pentru a identifica un anumit produs, asigurarea cititorilor că ei au dat peste articolul original care conține comentarii critice despre brand-ul respectiv, demonstrarea naturii a brand-ului în mod vizual (în formă verbală nu ar fi posibilă).

Înlocuibil?

Da, dacă apare o imagine cu licență liberă

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Cisco_IOS.pngyes


Descriere

Informația afișată în urma procesului de încărcare sistemului de operare Cisco IOS pe un ruter Cisco model 2811

Sursa

Operă proproe a autorului

Data

14 februarie 2010

Autor

MyName (Redfox hq (discuție))

Permisiune

vezi jos

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Această imagine este o captură de ecran a unui program de PC, iar deținătorul drepturilor de autor ca și al tuturor mărcilor prezente în imagine este producătorul respectivului program; acesta nu este afiliat Wikipediei. Totuși, folosirea unui număr mic de imagini cu rezoluție joasă la Wikipedia, găzduită pe serverele Fundației non-profit Wikimedia, este o utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală14 februarie 2010 16:15Miniatură pentru versiunea din 14 februarie 2010 16:151.255x914 (65 KB)Redfox hq (discuție | contribuții){{Informaţii |Descriere= Procesul de încărcare sistemului de operare Cisco IOS |Sursa= Operă proproe a autorului |Data= 14 februarie 2010 |Autor= MyName (~~~) |Permisiune= vezi jos |alte_versiuni= }} ==Licențiere== {{Captură-PC}}

Următoarele pagini conțin această imagine: