Discuție Wikipedia:Proiectul localitățile din România/Listă de localități - litera R (cod wiki)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Articol vandalizat de 3 ori[modificare sursă]

Acest articol a fost deja vandalizat de 3 ori, de 2 ori doar în ultimele 24 de ore. Chiar şi această pagină a fost vandalizată. Din păcate nu este mereu aceeaşi adresă ci o subreţea de clasa A, deci destul de mare pentru a fi blocată în întregime. Poate ar trebui protejat articolul, respectiv pagina de discuţie?

Acest articol este în continuare vandalizat[modificare sursă]

Poate fi protejat sau blocat 69.50.* (ştiu că e o întreagă clasă A, dar ultimele două numere sunt diferite de fiecare dată!) --Vlad 9 august 2005 19:49 (UTC)

Am citit mesajele tale, însă nu pot bloca o clasă, dacă omul e pe dial-up, risc să blochez un provider. E drept, e un provider de afară (http://www.psychz.net), drept care nu ne prea afectează, însă oricum... Dă-mi un mesaj pe pagina mea dacă pare să continue. --Gutza 9 august 2005 21:03 (UTC)
Ah, m-am uitat mai bine la istorie, iar IP-urile provin din clasa mai mare a lui Atrivo Technologies, despre care se spune aşa: http://jnana.wikinerds.org/index.php/Atrivo_Technologies -- însă din păcate, Atrivo are 69.50.160.0 - 69.50.191.255, ceea ce e cam greu de blocat fără masking ca lumea (nu scriu 31 de ban-uri decât dacă e realmente nevoie... :-)). Aşa că rămâne în picioare, scrie-mi pe pagina mea de discuţii dacă mai vezi vandalisme de la ăştia. --Gutza 9 august 2005 21:08 (UTC)