Discuție Utilizator:Venske

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Data de azi este: 26 aprilie, 2024 - vineri, ora:07:55. Wikipedia în limba română are în acest moment 445.506 articole.
16 Acest utilizator are o experiență de wikipedist de 16 ani, 8 luni și 28 de zile.






Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Venske) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! --goliath 18 august 2007 10:45 (EEST)[răspunde]


Mulțumesc. Cred că mă voi descurca. Venske 18 august 2007 10:58 (EEST)[răspunde]

Numerale ordinale[modificare sursă]

Numeralele ordinale se scriu în limba română cu cifre romane, în timp ce numeralele cardinale se scriu cu cifre arabe. Scrierea secolelor, claselor școlare, regilor, papilor etc. se face în limba română cu ajutorul numeralelor ordinale. Donarius (discuție) 14 iulie 2022 23:30 (EEST)[răspunde]

Minunat!
  1. Iată re-re-descoperirea Americii, în variantă neaoșă.
  2. Nu doar User:Donarius a frecventat școala românească, ba chiar și User:Venske (toate cele).
  3. Dacă ați fi avut curiozitatea infimă ca să studiați problema, ați fi remarcat că utilizarea era strict dictată de îngustimea formatului. Cifrele „arabe” sunt evident mai „svelte” decât grosolanele, borțoasele și ridicolele cifre „romane.” În realitate, TOATE conexiunile duc în locuri mult iubite de dumneavoastră.
  4. Există o decență minimă de a te „băga” peste munca integrală a cuiva. S-ar fi putut întreba înainte.
  5. Etc, samd, ...

Venske (discuție) 14 iulie 2022 23:47 (EEST)[răspunde]

Nu stiu ce vi se pare buli:

  • la lista impresionistilor v-am dat argument imbatabil
  • la Tattarescu ati scos Image si File aflandu-va in treaba, ca asta este. Ele au rost in economia editarilor, s-a tot discutat despre asta ca vad ca aveti vechime pe wiki de peste 15 ani

Dv calcati in strachini si ma acuzati de buli, vad ca buli sunteti dv. Intrebati sisopii despre ce ati facut si va vor tempera furia asta gratuita pe care o afisati. In rest numai de bine... auzi tu, buliiii ...Asybarisaport 6 august 2022 20:50 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Lista abrevierilor provinciilor canadiene[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Lista abrevierilor provinciilor canadiene, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Lista abrevierilor provinciilor canadiene până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  12 februarie 2024 19:41 (EET)[răspunde]