Discuție Utilizator:Vaiu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Text de titlu[modificare sursă]

salutari wiki. salutari populatie[modificare sursă]

De azi (8.11.2005) sunt şi eu un slujitor al lumii ideilor. Vă rog să Îmi scrieţi, indiferent de subiect; căci fără dialog nu există idei, iar fără idei noi nu am fi decât nişte biete suflete moarte.

Intrebare[modificare sursă]

Buna,

O mica intrebare, puteti sa imi explicati urmatoarea modificare facuta de dumneavaostra: http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Prezent_trecut%2C_trecut_prezent&diff=237322&oldid=165015 la articolul Prezent trecut, trecut prezent ?

Multumesc Orioane 2 februarie 2006 18:40 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Originile înapoierii în Europa de Est[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Originile înapoierii în Europa de Est creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Originile înapoierii în Europa de Est până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Silenzio (discuție) 10 ianuarie 2015 23:58 (EET)Răspunde