Discuție Utilizator:Telex

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Greier în subiectul exagerare

Macedonian[modificare sursă]

Salut, voi traduce in engleza pentru tine.

"Aria în care este vorbită limba macedoneană; cu albastru, zonele în care macedoneana nu este recunoscută ca limbă minoritară. Harta indică răspândirea, nu fluenţa."

"The area in which is spoken the macedonian language; with blue, the zone in which macedonian is not recognised as a minority language. The map indicates spread, not frequency."

Sunt probleme cu asta? - FrancisTyers 29 iunie 2006 20:24 (EEST)Răspunde

"Macedonian is not recognized as a minority language" implies that it is actually spoken there and ought to be recognized. You ignore the sources saying that this language/dialect is not spoken there. The caption should say:
"Cu roşu: aria în care este vorbită limba (slavo) macedoneană. Cu albastru: aria în care, după cum se spune, este vorbită limba (slavo) macedoneană, şi nu este recunoscută ca limbă minoritară. Harta indică răspândirea, nu fluenţa."
--Telex 29 iunie 2006 20:31 (EEST)Răspunde

exagerare[modificare sursă]

Acest utilizator este românofil.


Nu crezi ca este o exagerare? De ce esti troll si vandal peste tot? Hmm...ma gandesc ca nu vei putea raspunde. Nu am nevoie de raspunsul tau. Oricum nu contezi deloc si te ignor. Bonaparte talk 30 iunie 2006 08:11 (EEST)Răspunde

Ti-am corectat pagina, nu mi-ai raspuns inca. -- Bonaparte talk 30 iunie 2006 17:51 (EEST)Răspunde

"Acest utilizator este românofil" LOOOOOOOOOOOOOL!!!!! Haha ha ha Greier 19 noiembrie 2006 21:26 (EET)Răspunde