Discuție Utilizator:Razvan NEAGOE

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 8 ani de Sîmbotin în subiectul Diacritice

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Razvan NEAGOE) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! -- Pixi discuție 10 februarie 2007 11:00 (EET)Răspunde

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat la pagina Telecabină că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! --Bătrânul (discuție) 26 noiembrie 2012 09:34 (EET)Răspunde

A fost o scăpare din partea mea, de regulă editez pagini în engleză. Corectez imediat. Menționez că am întâlnit în pagina respectivă și alte contribuții fără diacritice, dar asta nu e o scuză valabilă.

Mulțumesc! O zi bună și spor la scris! --Bătrânul (discuție) 26 noiembrie 2012 10:15 (EET)Răspunde
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Razvan NEAGOE. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Sîmbotin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Razvan NEAGOE. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Crucea Eroilor Neamului.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 28 septembrie 2015 16:32 (EEST)Răspunde