Discuție Utilizator:Raduis

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Raduis în subiectul UNSICAR modificat

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Raduis) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Andrebot (discuţie) 13 mai 2009 14:19 (EEST)Răspunde

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! Orioane -msg- 13 mai 2009 16:52 (EEST)Răspunde

UNSICAR modificat[modificare sursă]

Vă mulţumesc pentru trecerea în revistă a articolului cât şi peste criticile (comentariile) aduse.

Am adus modificări textului şi cred că in forma actuală o parte din etichete pot fi înlăturate. Am corectat diacriticele acolo unde a fost cazul. Am adăugat mai multe surse la Bibliografie, şi am adăugat ca referinţă UNSICAR, întrucât o parte din informaţii au fost primite chiar de la ei. Deasemenea aştept şi alte informaţii, cum ar fi o listă a celor 12 membrii fondatori, şi pe care o voi include în text când o voi primi.

Astfel vă rog să mai treceţi încă o dată în revistă articolul şi eventual să înlăturaţi etichetele. Dacă mai aveţi şi alte întrebări sau comentarii pe marginea textului le aştept cu plăcere. --Raduis (discuţie) 14 mai 2009 13:17 (EEST)Răspunde

Din nefericire, textul articolului conţine ncă foarte mult text de pe site-ul menţionat la începutul paginii, sit care menţionează clar faptul că materialele de pe acel sit sunt protejate de drepturi de autor. Wikipedia nu le poate accepta decât în cazul în care o persoană clar afiliată cu instituţia ce deţine situl trimite explicit o declaraţie prin care oferă materialul Wikipediei.
Pentru a rezolva problema de notabilitate vă rog să vizitaţi pagina cu politica oficială pentru a vedea care sunt criteriile de notabilitate ale articolelor Wikipedia. --Orioane -msg- 14 mai 2009 14:44 (EEST)Răspunde

Te rog spune-mi o adresa de e-mail sau un numar de fax la care se poate trimite o astfel de adresa. Am discutat si au spus ca nu este nici o problema, doar sa imi spui unde ar trebui sa trimita aceasta adresa.

Legat de notabilitate. Am citit acea pagina dar nu inteleg de ce nu se incadreaza. Am vazut ca mai exista articole despre alte institutii profesionale pe wikipedia. UNSICAR este prima si singura institutie de acest gen din Romania. Asigurarile sunt un subiect de interes general, si chiar as vrea sa scriu mai multe articole pe tema asta. Din acest motiv cred ca un articol despre UNSICAR este binevenit pe wikipedia. Din cate am observat exista articole despre alte asociaţii profesionale din România (Categorie:Asociaţii profesionale din România). Eu as vrea sa merg mai departe cu articole pe aceasta tema, despre care am vazut ca nu sunt prea multe informatii la ora actuala, dar am nevoie de un pic de ajutor, ce ar trebui sa fac pentru ca articolul sa fie ok? Ce forma ar trebui sa ii dau?

Multumesc si astept raspunsul. --Raduis (discuţie) 15 mai 2009 09:23 (EEST)Răspunde

Daca doriti sa donati textul Wikipediei trebuie sa urmati procedura descrisa aici. Este indicata o adresa de mail si un model de declaratie.
Problema cu notabilitatea este ca articolul nu ofera referinte din surse de incredere secundare, independente de subiect. Toate legaturile sunt ale unor organisme afiliate cu Uniunea. aveti aici un exemplu de articol despre o companie cu numeroase referinte. Orioane -msg- 15 mai 2009 09:28 (EEST)Răspunde

Am înţeles procedura legată de drepturile de autor. Am forwardat informaţiile necesare persoanei ce poate trimite declaraţia cu pricina.

Legat de notabilitate, m-am uitat peste exemplul oferit, diferenta este ca UNSICAR nu este o companie ci o asociatie profesionala. Din acest motiv am si incadarat-o in categoria Asociaţii profesionale din România. Din câte am observat majoritatea articolelor ce apar în această categorie nu au nici un fel de referinţe, unele neavând menţionat nici măcăr un site oficial. Eu am adaugat la referinţe pe lângă site-ul oficial şi alte surse ce nu sunt asociate cu UNSICAR. Un astfel de exemplu este revista Totul despre asigurări, voi încerca să găsesc şi alte publicaţii care vorbesc despre UNSICAR, cu toate că nu înţeleg criteriile definite de dvs. prea bine. Nu înţeleg de ce unele asociaţii profesionale nu trebuie să aibă referinţe, iar altele trebuie. --Raduis (discuţie) 15 mai 2009 09:48 (EEST)Răspunde

Am adăugat legături către articole apărute in presă despre UNSICAR şi activităţile sale. Sper ca asta să rezolve problema notabilităţii.--Raduis (discuţie) 15 mai 2009 10:03 (EEST)Răspunde