Discuție Utilizator:Ovidiu anton

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 8 ani de Andrei Stroe în subiectul Ovidiu Anton

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ovidiu anton) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! - Mihai | D

Ovidiu Anton[modificare sursă]

Ovidiu Anton e un cântăreț rock din România. El a participat la x factor in 2014 ajungand pana in bootcamp.El a participat si de 5 ori la selectia națională pentru Eurovision din Romania niciodata nereușind sa reprezinte tara.Totusi cea mai buna performanta la aceasta cometitie a fost la selectia națională eurovision 2015(locul 3) In 2016 el revine la selectia națională pentru eurovision fiind unul dintre favoriți. Flavius gorcea david (discuție) 17 februarie 2016 15:21 (EET)Răspunde

Ovidiu și Anton sunt și un prenume, respectiv un nume frecvente la vorbitorii de română. Persoana cu acest nume sau cu acest pseudonim este un wikipedist în a cărui pagină de discuție scrieți și care a avut câteva contribuții la Wikipedia în 2006. —Andreidiscuţie 17 februarie 2016 15:45 (EET)Răspunde