Discuție Utilizator:FlorinI~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bun venit la Wikipedia în limba română! Noi am tradus "free" ca "liber" pentru că în primul rând sună mai frumos, și în al doilea rând cred că este mai relevant conceptul libertății decât a gratuității. În părerea mea, Wikipedia este o enciclopedie liberă în sensul că toată lumea poate contribui - dreptul de a contribui este liber. Gratuit sună mai vulgar în părerea mea (Wikipedia - enciclopedia gratuită - nu știu dece, dar nu sună extraordinar!).
Despre contul tău pe en.wiki, din păcate înca nu se pot importa setările și urmăririle fiind că ro.wiki și en.wiki sunt teoretic două Wikipedii total separate. Nici eu nu cred că asta este bine, dar ce să facem! Îmi pare foarte bine că ai venit să contribui cu noi! Succes și dacă ai orice întrebări, să te simți "liber" să le întrebi ;-) [[Utilizator:Ronline|Ronline ]] 19 Noi 2004 09:27 (UTC)

Mersi pentru ajutor![modificare sursă]

  • Salut FlorinI! "Am încercat să aplic instrucțiunile de la [1] (== 1) dar cred că din varianta română lipsește ceva." Vezi Discuție Format:Șterge. Gangleri | Di | D 28 Ian 2005 04:45 (UTC)

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 10:11 (EET)

22 aprilie 2015 04:04 (EEST)