Discuție Utilizator:Fanruslana

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 18 ani de Elerium

Salut ! Nu mai copia pagini. Dacă vrei să faci o pagină eşti invitat(ă) să fii creativ, şi să faci tu o prezentare, nu doar să o copii.Elerium | Mesaje către Elerium 10 decembrie 2005 18:26 (EET).Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Ruslana45.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Ruslana45.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul 25ruslana08.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul 25ruslana08.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 3 septembrie 2009, 16:54 (EET)

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul 29dfrffgre020945.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul 29dfrffgre020945.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / vineri, 11 septembrie 2009, 23:28 (EET)