Discuție Utilizator:Cosmin yamaha

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Despre retragere[modificare sursă]

[acesta mesaj a fost trimis tuturor membrilor proiectelor muzicale]

Salut,

Desi nu m-am implicat in discutiile de la Cafenea, le-am urmarit. Ca unul pe care de multe ori l-a luat gura pe dinainte, dar a si fost repezit de destule ori de cand sunt pe wikipedia, imi permit sa fac si eu cateva observatii. Daca vreti, puteti lua acest mesaj ca un apel sa mai ramaneti pe aici. Ideile urmatoare sunt intr-o ordine oarecum logica, nu a importantei.

  • Presa nu spune intotdeauna tot si nici in felul in care cel intervievat a spus-o. Faptul ca Afil nu a participat la discutie ar trebui sa va dea de gandit.
  • Wikipedia este o enciclopedie libera. Indiferent de ce ar spune unii sau altii, nu va impiedica nimeni sa va scrieti articolele (si nici nu cred ca s-a incercat asta).
  • Orice-ati face, nu toata lumea va fi multumita. Asta e un adevar universal.
  • A renunta nu este solutia! Daca plecati, ei castiga. Doar daca ramaneti puteti lupta pentru ceea ce considerati voi ca e bine.
  • Merita sa luptati? Depinde de motivele pentru care scrieti, dar in general eu zic ca da. Daca va duceti la en.wp, marea majoritate a informatiei pe care o veti introduce va exista deja intr-o forma sau alta pe internet. Unul din avantajele de a scrie intr-o limba care nu este de circulatie internationala este ca puteti aduce ceva nou, care nu apare in alte locuri. Daca va duceti in alta parte, pierdeti "the net" (legaturile dintre articole, care fac ca paginile wikipedia sa iasa sus de tot in cautari).
  • Cum puteti sa luptati? Asta alegeti voi, insa eu as continua sa scriu articole si sa le propun la AC si AB. Cel mai probabil vor continua sa fie alese. Daca AC nu vor mai fi promovate in mod echidistant pe prima pagina, exista si alte metode de a le promova, bazate pe punctul 2 (enciclopedia libera). Cand n-o sa mai puteti de draci, luati o pauza. O saptamana fara wiki face minuni. :)
  • Dar daca toata lumea e impotriva voastra? Super tareee!!! Veti avea ocazia sa va exersati diverse skill-uri care va vor prinde bine mai devreme sau mai tarziu, in momente in care mizele vor fi mult mai mari.

Astea-s criteriile dupa care ma ghidez eu la Wikipedia si care mi-au permis sa "supravietuiesc" mai mult decat media. Sper sa va ajute si pe voi in caz ca va razganditi!--Strainu (دسستي‎)   5 februarie 2009 17:12 (EET)Răspunde

Design nou la P.M.P.[modificare sursă]

Am modificat structura paginii Proiectului Muzicii Pop. Vă place? Aştept sugestii pentru îmbunătăţire. (mesaj trimis tuturor membrilor proiectului)Lucian  C. 11 octombrie 2009 22:08 (EEST)Răspunde

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Tellement j'ai d'amour pour toiCOVER.gif[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Tellement j'ai d'amour pour toiCOVER.gif. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 28 decembrie 2014 23:11 (EET)Răspunde