Discuție Utilizator:CommonsDelinker

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 3 ani de Serhio în subiectul NicolaePascaru

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie CommonsDelinker) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! - Anclation 24 septembrie 2006 18:35 (EEST)Răspunde

Saint Louis, Missouri[modificare sursă]

Imagine monede[modificare sursă]

Nu înțeleg de ce scoateți imaginile monedelor de euro cenți. Folosirea acestor imagini pentru exemplificare nu este interzisă. Imaginile există pe site-ul Bancii Centrale Europene și pot fi reproduse conform explicațiilor din licența: Imaginea de deasupra reprezintă o unitate monetară emisă de Banca Centrală Europeană (ECB). ECB are drepturile de autor asupra designului, iar reproducerea lor este permisă de ECB "atât timp cât reproducerile din publicitate sau ilustrații nu pot fi confundate cu unități monetare adevărate".--Mgall (discuție) 19 septembrie 2010 12:27 (EEST)Răspunde

Sprijin în modificare articol[modificare sursă]

Am constatat că aveți o contribuție semnificativă la articolul Însemnele gradelor militare și polițienești și consider că modificările pe care vi le propun presupun schimbarea a mai mult de jumătate din articolul dvs. Din cauza lipsei cunoștințelor privind efectuarea acestor modificări, nu doresc ca fără intenție să "vandalizez" acest articol. De aceea, în speranța că veți face dvs. aceste modificări, vă rog să luați în considerare următoarele:
1. Asocierea însemnelor polițienești cu Codurile NATO privind gradele personalului militar este forțată. Poliția Română este instituție care nu are în organizarea sa personal militar.
2. Gradele WO1-WO4 sunt distincte de OR1-OR9 doar în Forțele terestre ale SUA (US Army), dar nu există de ex. în Marina SUA (US Navy). Astfel, gradele de maiștrii militari din forțele armate din România sunt asimilate OR1-OR9 astfel:

   OR-9 MM principal și MM clasa I
   OR-8 MM clasa a II-a
   OR-7 MM clasa a III-a
   OR-6 MM clasa a IV-a
   OR-5 MM clasa a V-a

3. Soldatul din forțele armate din România este asociat codurilor OR1-OR2
Menționez că informațiile de mai sus se bazează pe ediția actualizată a STANAG 2116 care, deși nu e clasificată, nu este destinată publicității. Pentru conformitate găsiți aici Editia 5 din 1996 a acestui standard.
Cu stima
lexetordo (discuție) 25 august 2014 10:35 (EEST)Răspunde

Vedeți că ați scris acest mesaj în pagina de discuție a unui robot care nu face decât să corecteze numele unor imagini după ce ele au fost redenumite, sau să scoată imagini șterse din pagini. Vă recomand să folosiți pagina de discuție a articolului care vă interesează Discuție:Însemnele gradelor militare și polițienești, și eventual să folosiți {{Răspuns|Discuție:Însemnele gradelor militare și polițienești}} în paginile de discuție ale persoanelor pe care le credeți interesate. —Andreidiscuţie 25 august 2014 11:44 (EEST)Răspunde

Jorge și Pavel Bartos[modificare sursă]

Buna ziua,

Va rog sa imi explicati CAUZA stergerii pozei cu Jorge si Pavel Bartos, imagini neexistente NICAIERI pe internet si oferite mie de catre fotograful celor 2. Astept sa refaceti greseala. Multumesc. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Class for (discuție • contribuții).

Invest Club[modificare sursă]

Buna seara Commons Delinker, Sunt pe wikipedia din februarie inca nu pot sa spun ca stiu exact politica dvs. privind pozele. In acest sens va rog sa imi explicati care a fost motivul pentru are ati decis stergerea logo-ului "invest club" de pe pagina "Invest Club"

Multumesc, Pablo Dominguez Klein (discuție) 5 mai 2016 23:08 (EEST)Răspunde

CommonsDelinker deja a explicat: „Fișierul a fost șters de la Commons de către EugeneZelenko. --GEO (discuție) 6 mai 2016 12:22 (EEST)Răspunde

Nichita P. Smochina[modificare sursă]

Stergere poza ???? 16 iulie 2016 18:09‎ CommonsDelinker Fișierul a fost șters de la Commons de Jcb cu motivul: „Copyright violation: http://www.ziaristionline.ro/2014/07/07/alexandru-smochina-care) Poza este din arhiva personala a familiei și a fost publicat în anul 2014 în volumul Alexandru Smochină, (editor Vadim Guzun), "Vox clamantis in deserto", la pagina 288, impreună cu alte poze din arhiva familiei. De altfel editorul a adus mulțumiri pentru contribuția foto-documentara inedita (pag.14). De altfel si in articolul invocat de DVS se specifica „Atât textele, cât și fotografiile, inedite, provin din arhivele personale ale urmașilor lui Nichita Smochină și Alexandru Smochină, fapt pentru care le mulțumim și pe această cale pentru contribuția la valorificarea lor.” A.Strungaru nepot a lui Nichita Smochină Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tudoralex (discuție • contribuții).

Gothic Touch Of Eternity[modificare sursă]

I have a question, why you delete every time Gothic Touch Of Eternity.jpg? The author is correct, the URL is also correct? Why? I need this photo for Touch Of Eternity wikipedia page, and this photo is the album’s logo. PitaNG76 (discuție) 15 decembrie 2019 19:26 (EET)Răspunde

NicolaePascaru[modificare sursă]

Buna ziua, ati sters foto cu Nicolae Pascaru, ce fel de permisiuni trebuie sa am, daca fotografia chiar el a dat-o? "Am scos „Nicolae_Pascaru.jpg”. Fișierul a fost șters de la Commons de Fitindia cu motivul: „No permission since 11 April 2021”" Serhio (discuție) 22 aprilie 2021 18:18 (EEST)Răspunde