Discuție:Vânători de munte

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Articolul despre "Vanatorii de Munte" nu este updatat corect, suntem acum in 15 mai, 2011 (MMXI), Anno Domini, dupa incheierea primei fazei a Operatiei militare ISAF "Geronimo", sub egida NATO, la care au participat si aceste trupe de elita romanesti acum numite "Special Maneuver & Ops Mountain Rangers Troops of the Republic of Romania Land Army", deci pe, romaneste: "trupele de manevre si operatiuni speciale de Vanatori de Munte ale Fortelor Terestre ale Armatei republicii Romania"

ESTE POSIBIL ASA O RUSINE DE ARTICOL ? CINE ESTE RASPUNZATOR de COORDONAREA wikipediei in limba Romana, care este PLINA de MISINFORMATII FACTUALE, nu numai ca nu este corect UP-datata la zi ? Nu mai zic de ce NIVEL de calitate EXECRABILA aveti la colaboratorii dvs, care ori nu stiu decat sa dea un google-translate si un copy-paste de pe wikipedia in limba engleza, si nici macar nu baga de seama sa scrie si ei o mica propozitie de legatura intre 2 paragrafe cu teme TOTAL diferite. SUNTETI O RUSINE NATIONALA, colaboratorilor de limba romana la NOBILUL PROIECT INFORMATIV WIKIPEDIA. Va faceti ata TARA de ras, cat si pe profesorii dvs de ras, ce care s-au chinuit probabil la un moment dat cu voi. ASA FATZA a Romaniei vreti sa prezentati voi in fatza unui public INTERNATIONAL EDUCAT si CURIOS SA AFLE MAI MULTE DESPRE ROMANIA, despre istoria si geografia ei, despre limba ei materna ?

Pai, daca as lua LA RAND UNA CATE UNA NUMAI GRESELILE FACTUALE, nemaivorbind de greseli de stil, de misinformari generale istorice cu potential chiar PERICULOS de destabilazare de securitate de TARA (in anumite vremuri istorice, in care din fericire nu traim azi TOCMAI DIN CAUZA ALORA CARE ISI DAU EFECTIV VIATA in Zabul si in Kandahar si in Pakistan, ca sa stati voi sa leneviti band cafele si ne ridicand UN DEGET sa completati si sa corectati la ZI MACAR pagina dedicata acestor trupe de elita cu TRADITIE ale Romaniei), deci daca as sta eu sa iau la rand NUMAI MISINFORMATIA CRASA FACTUALA (nemaivorbind de TONUL articolelor, si IDEEA lor de baza, MESAJUL acela COMPLEX care trebuie transmis oricarui cititor si translator, fie uman fie digital), mi-ar lua pe putin 14 VOLUME cu file de tip in-folio, din alea SUBTIRI si indoite fiecare ca sa iasa 4 pagini, daca nu si mai multe.

SI UITE ASA NU SE AUDE VOCEA ROMANIEI ACOLO UNDE AR TREBUI SA SE AUDA CEL MAI TARE, si se aud doar vocile demoralizatoare si plangacioase ale unor intarziati mintali de "intelectuali" din presa. PAI, ZAU, DACA AS FI PROCURORUL GENERAL AL REPUBLICII ROMANIA, v-as pune sub URMARIRE PENALA PT. NEGLIJENTA CRIMINALA DE SERVICIU fata de siguranta TARII si a cetatenilor si rezidentilor ei, pe majoritatea colaboratorilor ACTUALI de SECOL 21 (de deja 10/ZECE ANI)ai wikipedia in limba romana, si daca s-ar CUMULA pedepsele penale in Romania, si s-ar aduna IN CARCA fiecaruia dintre dvs, "colaborantii aia de wikipedia in lb. romana", ATI MURI EFECTIV IN INCHISOARE cu totii, DA, DA, INCHISOARE ADEVARATA, ca aia unde se afla aia periculosii pt securitatea tarii. DIN AIA DE TIP ABU GHRAIB (nu va ganditi ca o-ti avea VOI norocul sa va aflati la una de tip Guantanamo Bay, care e efectiv SPA de LUX fatza de alea unde o-ti nimeri dvs.) HALAL "scriitori" de limba Romana, si o-ti mai avea si facultatzi de istorie sau filologie la baza. Sper ca NU EXISTA VREUN PROFESOR adevarat autorizat si licentsiat de MEC sau cum naiba ii mai zice acu', (DEZASTRUL ala de minister al "Educatziei" din Romania), ca atare printre voi, ca INTR-ADEVAR, DOAMNE FERESTE de asa oameni sa ii invete si pe copii altora. EFECTIV mi-a crescut iar tensiunea arteriala, ca asa face de cate ori dau click pe o pagina de wikipedia IMPORTANTA in limba Romana, si uite asa naruiti si voi sansele la IMBUNATATIREA ECONOMIEI tarii, nu mai vorbim de imbunatatirea Indexului de Democratizare. Pai AICI, la WIKIPEDIA, ar trebui sa lucreze persoanele de sex feminin, ca ele sunt mai constiincioase la facut chestii din astea migaloase, NU IN PRESA unde sunt de-a dreptul isterice, si se vede ca se JELESC pe ELE INSELE, nu pe Romania. ASA DE TARE SE VEDE ASTA DIN AFARA, ma mir CHIAR ca NE MAI LASA AMERICANII SA II AJUTAM IN AFGHANISTAN si prin alte locuri din cauza VOASTRA. Nu va mai zic ce DESERVICIU faceti MAE-ului, Ministerului de Afaceri Externe al Republicii Romania.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.210.21.34 (discuție • contribuții) la 15 mai 2011 02:51.

Să lămurim un lucru: aici la wikipedia nu lucrează nimeni pe bani. Totul e făcut de voluntari care scriu în timpul lor liber. Nu există nici o "neglijență criminală de serviciu" fiindcă noi nu suntem plătiți de wikipedia. Nu avem nici o "datorie" să aducem zilnic informații noi. Oricât ne-am dori asta, nu e posibil. Doar două persoane au contribuit la acest articol cu informații. Dacă vă deranjează calitatea articolului, vă recomand să o îmbunătățiți chiar dumneavoastră. Legat de greșeli, eu zic să vă uitați mai întâi la ce aiureli ați scris chiar dumneavoastră: "updatat", "misinformații", "fatza", "educatziei", "colaboranții" etc. O zi bună, --Mircea87 (discuție) 15 mai 2011 13:39 (EEST)[răspunde]

Imi cer scuze pentru TONUL comentariului anterior[modificare sursă]

Imi cer oficial si formal scuze pentru ca am folosit litere majuscule te tipar in anumite cuvinte din comentariul anterior, lucru care, in eticheta larg acceptabila de comunicare pe Internet, poate fi interpretat drept " a striga cu voce tare". As putea sa prezint si niste motive din cauza carora eram mai enervat si anxios in acea zi decat de obicei, insa nu consider ca ar fi trebuit sa imi pierd cumpatul, indiferent de cat de stresat sau suparat eram in acel moment, sau din ce motive.

Multumesc totodata pentru ca am primit un raspuns, care contine anumite informatii care mi-au fost atat utile in mod educativ, cat au si folosit imbunatatirii abilitatilor mele de a comunica cat mai optim in mediul on-line.

Deoarece eu respect limba romana, si incerc sa nu fac prea multe greseli cand o folosesc, mai ales in scris, si mai ales in public, imi cer de asemenea iertare pentru cele cateva "neologisme" care nu exista inca in DEX pe care le-am folosit in timpul acelui comentariu anterior.

In legatura cu indemnarea dvs. de a contribui eu ca colaborator la Wikipedia DOT Org, eu va pot transmite ca eu am deliberat asupra acestui lucru de cateva ori, insa concluzia mea a fost ca nu ar fi ETIC ca eu sa particip in acest mod, deoarece eu am cunostinte foarte limitate de cultura generala, cat si abilitati si capabilitati limitate de cercetare eficienta, amandoua, IMHO, fiind conditii neceasre unui bun si eficient colaborator la o ENCICLOPEDIE. Eu respect foarte mult Dictionarele si Enciclopediile, fie ca ele sunt de format clasic, fie on-line, si in acest moment al educatiei mele, eu nu ma consider inca capabil de a colabora la alcatuirea unei enciclopedii adevarate. (Eu nu am nici un fel de studii de lingvistica, nu am publicat nici un articol stiintific in viata mea, si in ceea ce priveste relatia mea cu mediul de comunicare on-line ea a fost in mare parte de observator si mai recent si de comentator ocazional. Deci este cat se poate de clar ca eu nu indeplinesc criteriile pentru a fi acceptat ca colaborator oficial la nici o enciclopedie serioasa si reputabila, (cum este de altfel si Wikipedia DOT Org), fie ea de hartie, fie on-line.

Imi cer scuze inca o data pentru tonul nepotrivit.

Eugen Craciun (alias Rudolph Aspirant) 84.210.21.34 (discuție) 8 august 2011 09:05 (EEST)[răspunde]

Nu sunt necesare studii deosebite, doar cunoașterea limbii române (ortografie, diacritice), un spirit deschis spre voluntariat, multă atenție în selectarea surselor și citarea lor. Cum probabil ați citit în instrucțiuni, specialiști trebuie să fie cei care au scris textele-sursă, pe baza cărora, cu discernământ și neutralitate, dumneavoastră scrieți sau completați un articol. Puteți începe prin a vă documenta și a corecta inadvertențele pe care le-ați sesizat în acest articol (cu surse citabile, nu cu "știu eu că-i așa"). Vă urez succes în documentare și în "botezul focului" la Wikipedia. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 8 august 2011 10:01 (EEST)[răspunde]