Discuție:RuneScape

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul RuneScape este un subiect de care se ocupă Proiectul Jocuri video, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre jocuri video Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Buna ziua tuturor, vreau sa va anunt ca de azi ma ocup eu de aceasta pagina, voi avea grija sa se extinda mult ;) Poate in felul acesta vom face reclama la acest joc ca sa il joace cat mai multi :)

- KYMYX (discuție) 27 septembrie 2008 19:56 (EEST)[răspunde]

Wikipedia nu este un loc unde să faceți publicitate. Nu este nicio problemă să scrieți informații utile. Pentru detalii citiți Wikipedia:Spam.  Daniel  Mesaj  27 septembrie 2008 20:03 (EEST)[răspunde]

Scuzati, nam vrut sa deranjez.. Cand am spus reclama m-am referit ca poate va ajunge articol featured in vreo jumatate de an.. :)

- KYMYX (discuție) 27 septembrie 2008 20:06 (EEST)[răspunde]

Modificari aduse[modificare sursă]

Am tradus partial ( 1/3 )pagina din engleza a RuneScape, si am modificat ce am facut pana acuma. Maine continui 2/3 si voi incerca sa uploadez si poze si sa fac tabel.

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/RuneScape

EDIT: Si voi incerca sa aduc si ceva imbunatatiri la cea ce am scris deja, am observat cateva greseli precum "2" inloc de "doi" si chestii unde am tradus cuvant cu cuvant si nu ar fi trebuit :) Maine azi e tarziu :)

EDIT2: Nvm am retradus pagina cat de cat :D

- KYMYX (discuție) 27 septembrie 2008 21:40 (EEST)[răspunde]

Pe ce surse vă bazați când faceți afirmația că RS se joacă doar în Internet Exporer? Se joacă defapt în orice browser care suportă și are instalat Java Runtime (IE, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, Flock, etc.).  Daniel  Mesaj  27 septembrie 2008 22:34 (EEST)[răspunde]

M-am exprimat gresit acolo, aia e una din multele chestii care am sa le modific maine la articol :) Am vrut sa spun "toate browserele" insa nu am crezut ca "Browser" este un cuvant potrivit deoarece nu e tocmai cuvant romanesc :) Ms de ajutor :)

- KYMYX (discuție) 27 septembrie 2008 23:20 (EEST)[răspunde]

Si nah ca stau eu la 12 noaptea sa adaug un mic tabel care sper eu ca aduce un aer nou articolului :) Hai mah ca va fac brici articolu =D

- KYMYX (discuție) 28 septembrie 2008 00:16 (EEST)[răspunde]

Am adaugat si linkuri externe, va rog sami dati o lista de categorii in care RuneScape se incadreaza.. daca se poate.

EDIT: A da si "alte limbi" =D EDIT2: Sami explicati si mie cum se uploadeaza imagini.. nu mam priceput niciodata la asta.

- KYMYX (discuție) 28 septembrie 2008 00:25 (EEST)[răspunde]

Catre administratori[modificare sursă]

Va rog foarte mult sa se ia masuri, utilizatorul Andy andro deja vandalizeaza pagina. Rog administratorii sa ia masuri :) Eu editez pagina dar degeaba.. - KYMYX (discuție) 28 septembrie 2008 00:46 (EEST)[răspunde]