Discuție:Revoluția de la 1848 din Țara Românească

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Voloh28 în subiectul Userul Voloh28
Articolul Revoluția de la 1848 din Țara Românească este un subiect de care se ocupă Proiectul Istoria României, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre aspectele istoriei României Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ABAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa AB pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Articole bune Revoluția de la 1848 din Țara Românească a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Istorie universală, având în vedere criteriile aferente articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia, iar dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.

Evaluat: 28 septembrie 2019. (Versiunea evaluată).

Userul Voloh28[modificare sursă]

Userul Voloh28 ori nu cunoaste istorie, ori este rau intentionat. Nu exista Valahia, ci doar Tara Romaneasca! Valahia se foloseste doar pe Wikipedia in engleza, Tara Romaneasca se numeste. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f09:3400:ab00:5916:ca56:ab45:c237 (discuție • contribuții).

Omule, ai puțin bun simț și măcar semnează-te. Eu știu istoria. În privința articolului „Revoluția de la 1848 din Țara Românească” într-adevăr nu am ținut cont de această diferență și n-am considerat că e grav dacă utilizez și termenul „Valahia”. Și ca să știi, am făcut masteratul în istorie și am luat 10 la teza de disertație. Și a fost teza mea, scrisă de mine. N-a fost plagiat.--VolohD 23 martie 2020 18:03 (EET)Răspunde