Discuție:Ordinul „Crucea Regina Maria”

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Ordinul „Crucea Regina Maria” este un subiect de care se ocupă Proiectul România în Primul Război Mondial, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre participarea României la Primul Război Mondial Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
2Acest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa 2 pe scala de importanță.

Note pentru cei ce știu să modifice:[modificare sursă]

1. Descrierea este greșită geometric (inclusiv unghiul: 350°?!?); ar trebui să fie prezentată "cam" așa: "Fiecare braț al crucii are lungimea de 20 mm și lățimea de 10 mm. La capete, brațele se termină printr-o tăietură la 45° de 18 mm lungime, cu o verticală de 6 mm pe lățime (lățimea de 10 mm)."

2. Poate se mentionează (?!?) urmatoarele (am o cruce, n-am stiut acest aspect!): "Exemplarele acordate în timpul Primului Război Mondial au unghiurile vârfurilor în sensul acelor de ceasornic, în timp ce crucile acordate in al Doilea Război Mondial au vârfurile orientate invers." http://www.viata-medicala.ro/Ordinul-Crucea-Regina-Maria.html*articleID_11500-dArt.htmlAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 72.141.157.11 (discuție • contribuții).