Discuție:Java (limbaj de programare)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Java (limbaj de programare) este un subiect de care se ocupă Proiectul Informatică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre Informatică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

 Cursurile Java de la sfarsit-ul pagini, nu sunt o reclama mascata a companiei respective? omnisol...ro
 Acele cursuri, sunt cursuri platite de 4-500 EUR care nu aduc un plus de informatie paginii de pe wikipedia a limbajului de programare Java.
 Parerea mea e ca pe wikipedia nu ar trebui sa facem reclama la comanii private, altfel trebuie sa adaugam o gramada de alte companii care ofera cursuri si alte servicii
 Nu inteleg de ce sa fie o reclama mascata. Firma respectiva incearca sa constituie in Romania o comunitate de specialisti Java care sa sustina dezvoltarea acestui limbaj de programare. Iar eforturile firmei respective constau si in organizarea de cursuri la nivel avansat pentru Java. Ca tu crezi ca Wikipedia, care este o enciclopedie "libera" nu ar trebui sa contina si link-uri relevante pentru ceea ce se intampla in realitate, asta cred ca e doar treaba ta. E ca si cum ai vrea sa prezinti certificarile de la Sun fara a pune link si catre Thomson Prometric. Asta nu e reclama mascata? Poate sunt oameni care doresc sa afle unde pot urma un curs de Java la nivel avansat direct de pe Wikipedia.
  • "puternic tipat" există în limba română cuvântul tipat? Stiu că autorul se referă la "strongly-typed" dar cred ca ar trebui reformulat.
  • "conceput de Sun Microsystems la începutul anilor 90". Este vorba de 1995, cred că ar fi mai bine sa precizăm exact anul decât sa folosim un termen vag.

Alexdc 17 iulie 2008 14:58 (EEST)[răspunde]

Puteti corecta chiar dvs. Preferabil ar fi sa adaugati si sursa. AMDATi * 17 iulie 2008 18:42 (EEST)[răspunde]