Discuție:Istoria Clujului

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

De adăugat:

/* Perioada preromană */ Prostie. Așezarea respectivă din neolitic NU este cea mai veche din Transilvania și "sursa" citată este un banal "buletin" online. Sunt o grămadă de alte așezări din cultura starcevo-cris în Transilvania, exemplu articolul Istoria Targu-Muresului. Luați-o mai incet cu "noi suntem cei mai vechi din Transilvania" Clujenilor că sunteți fix pe lângă. Ce să mai vorbim că plasarea informațiilor din neolitic într-o secțiune numită perioada preromană e de asemenea o prostie. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.71.16.173 (discuție • contribuții).

Schimbarea numelui articolului[modificare sursă]

Ar trebui schimbat numele acestui articol fiindcă numele oficial al orașului este Cluj-Napoca, nu Cluj.

Ar trebui să se numească Istoria orașului Cluj-Napoca.

De asemenea, fiindcă un om extraordinar de inteligent a șters ce am scris înainte, țin să revendic tonele de informații recent adăugate de către mine, Berghian Sergiu-Daniel.

Bine că pe cei de la UBB și toate celelalte facultăți și instituții din oraș nu i-a interesat să pună istoria orașului în public ca să o poată citi toată lumea, trebuie eu să fac asta în timpul liber... Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 37.251.220.156 (discuție • contribuții).

Secțiunile „Preistorie” și „Antichitate”[modificare sursă]

Secțiunile respective conțin liste duplicate într-un format non-standard din Lista monumentelor istorice din județul Cluj - C și dau articolului un caracter nearmonios. MOS:LIST recomandă utilizarea prozei acolo unde listele nu sunt evident necesare. Voi înlătura listele acum și le voi înlocui cu proză pe măsură ce mai corectez alte probleme ale articolului. Mngck (discuție) 22 martie 2022 11:06 (EET)[răspunde]

Ștergere masivă[modificare sursă]

Chiar vreți să vă reclam mai sus pentru ștergerea masivă a acestui articol? Aveți impresia că politicile Wikipedia nu vi se aplică? Nu așa se face. Nu ștergi conținut ca să nu îl poată citi lumea și apoi îl bagi în alte secțiuni peste 500 de ani. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 93.122.248.91 (discuție • contribuții).