Discuție:IAR CV 11

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 luni de Turbojet în subiectul Informații suplimentare
Articolul IAR CV 11 este un subiect de care se ocupă Proiectul Aviație, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre aviație, zbor și aeronave Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Informații suplimentare[modificare sursă]

@Turbojet, dacă vă mai interesează subiectul, găsiți puține informații suplimentare în revista Cer Senin 6/2015, p. 51. Nu le introduc direct în articol pentru că nu corespund perfect cu ce scrie deja, trebuie evaluate un pic. Strainu (دسستي‎24 decembrie 2023 22:15 (EET)Răspunde

Mulțumesc. Am trecut prin articol și am corectat și un typo.
Am apărut o sursă foarte nouă, bazată pe cercetările din arhiva IAR, care contrazice unele surse anterioare. Vor trebui revizuite articolele despre avioanele IAR interbelice.
Valorile de la Cer Senin nu diferă de cele din articol, mai puțin plafonul, care pare o exagerare, normală într-o publicație oarecum de propagandă. De fapt, nici plafonul de 9000 m nu este credibil, iar în noua sursă nici nu apare.
Denumirea avionului variază în diverse surse, tendința de uniformizare este cu cratimă, de genul IAR-11CV. Trebuie văzute planurile originale. O să mă interesez. --Turbojet  25 decembrie 2023 12:13 (EET)Răspunde