Discuție:Grigoriu Ștefănescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Ioan Calatorul în subiectul Grigore Ștefănescu vs Grigoriu Ștefănescu

Grigore Ștefănescu vs Grigoriu Ștefănescu[modificare sursă]

Articolul Grigore Ștefănescu este redirecționat de la Grigoriu Ștefănescu. De ce? Chiar dacă numele i-a fost scris diferit în diferite locuri și în momente diferite (există și versiunea Gregoriu), în Membrii Academiei Române — Dicționar (sursa primară și oficială) este Grigoriu. Solicit revenirea la status quo ante; cred că și o redirecționare inversă ar fi greșită.

Am apreciat recentul interes al administratorilor pentru Academia Română -- interes de care era nevoie, fiindcă materialul despre AR din wiki, atât cât este, e de calitate inferioară. Dar a introduce material nou, tot de calitate inferioară, nu e o soluție. Din aceeași categorie face parte introducerea masivă de material grafic de calitate inferioară, ca de altfel în articolul de față; dar au fost desfigurate la fel și articole deja ilustrate cu material grafic de calitate, e.g. Sabba Ștefănescu și Sabba S. Ștefănescu.

Victor Blacus 11 iulie 2007 14:52 (EEST)Răspunde

(adus de la Discuție:Grigore Ștefănescu) Mi-am permis sa înlocuiesc poza prea întunecată cu una mai luminoasă; calitatea estetică a viitorului articol sper să profite.Ioan Calatorul 18 iulie 2007 21:25 (EEST)Răspunde