Discuție:Gaură neagră supermasivă

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Gaură neagră supermasivă este un subiect de care se ocupă Proiectul Fizică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre fizică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mediu pe scala de importanță.

Articolul Gaură neagră supermasivă este un subiect de care se ocupă Proiectul Astronomie, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre astronomie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.


Mai învață să scrii românește! ...[modificare sursă]

... că dacă autorul nu știe să scrie nici măcar cât la școală, ce încredere ar mai putea el să inspire cititorilor wikipediei? Să vă spun eu: niciuna. Doar neîncredere. --NeaNita (discuție) 10 octombrie 2009 22:25 (EEST)[răspunde]

Asupra denumirilor[modificare sursă]

  • "supermasivă" - Sunt de părere că adjectivul ar trebui să meargă în sistemul dat de limba engleză (unde își are originea, dacă nu mă înșel). Un motiv ar fi că "super" este prefix de origine latină, ce, în mod tipic, se alipește cuvintelor la care se adaugă. În lipsa unei intrări în dicționar, statistic vorbind (după o căutare Google), scrierea legată predomină cu aprox. 500 de rezulate, comparativ cu scrierea în două cuvinte, cu 7 rezultate, fără pagina curentă.
  • constelații - Din câte știu, uzanța cea mai comună în astronomia română este de a folosi denumirea în latină a constelațiilor.

SpunkyLepton (discuție) 14 octombrie 2009 17:24 (EEST)[răspunde]