Discuție:Exatlon România

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 5 ani de 86.120.148.142 în subiectul Trebuie s-o faceți acum
Articolul Exatlon România este un subiect de care se ocupă Proiectul Televiziune, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre televiziune, programe și emisiuni de televiziune Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Pagina instabila[modificare sursă]

Pagina asta este instabilǎ! Datoritǎ analfabetului Trooper1301, aceastǎ paginǎ a devenit un EȘEC! Cine pune porecle la concurenți? Așa ceva NU EXISTǍ! Pagina își trebuie o modificare completă, din care necesitǎ caracterul notabil al subiectului. Altfel, pagina va fi propusǎ pentru ștergere. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.120.148.246 (discuție • contribuții).

<<Numele de Exatlon vine de la "maraton" sau "triatlon">> e un nonsens. "Maraton" nu are nici o legătură (lingvistică sau de altă natură) cu triatlon. Rbruma (discuție) 6 februarie 2018 16:39 (EET)Răspunde

Unește[modificare sursă]

Cele două articole, Exatlon și Exatlon România au absolut același conținut. --Bătrânul (discuție) 25 februarie 2018 19:02 (EET)Răspunde

Pagina trebuie propusǎ pentru ștergere[modificare sursă]

Paginile "Exatlon" și "Exatlon România" sunt un eșec. Eu nu vroiam ca această pagină Wikipedia să se schimbe în așa hal. Nu îmi place de editor-ul Trooper1301. El a transformat această pagină în acest hal. Poate vine intervenția lui ClueBot NG, poate pagina va fi propusă pentru ștergere. La revedere.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.120.151.61 (discuție • contribuții).

Ceva[modificare sursă]

Puteți sǎ faceți ceva sǎ aibǎ aceastǎ paginǎ un grad pe scara de calitate mai mare?! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.78.135.1 (discuție • contribuții).

Este deja la C pe scara de calitate, ceea ce nu e rău pentru un articol recent început. Ca să urce la B, trebuie să arate ca un articol bun. Să arate, nu să fie neapărat trecut. Adică să fie stabil, referențiat și să trateze toate subiectele. Să nu-i lipsească note de subsol de la secțiuni, să fie secțiuni despre cam toate temele relevante (de exemplu, opiniile comentatorilor independenți), și cititorul să nu se oprească la jumătate cu lectura din cauză că restul articolului sunt numai tabele peste tabele. Clasa A e același lucru, dar în raport cu gradul de completitudine și diversitatea surselor specifice unui articol de calitate.
În tot cazul, orientarea spre criteriile articolelor bune și cele ale articolelor de calitate vă va ajuta să scrieți un articol care să și placă cititorilor. —Andreidiscuție 5 aprilie 2018 20:40 (EEST)Răspunde
Ca de exemplu Doctorita Plusica (mai ales finalul...) --Bătrânul (discuție) 5 aprilie 2018 21:46 (EEST)Răspunde

Țara arde și baba se piaptănă[modificare sursă]

Când românii au prea mult timp liber... și nu îi doare capul de situația actuală a țării.--DieselEngineRO (discuție) 10 aprilie 2018 21:29 (EEST)Răspunde

Tabele neinteligibile[modificare sursă]

Mǎ uit îndelung la aceastǎ paginǎ.. Și nu vǎd decât un nonsens la tabele. Acele tabele mi se par mie cǎ chiar parcǎ nu semnificǎ ceva important... Adicǎ tabelele sunt de neînțeles! M-am uitat la tabele și n-am înțeles nimic. Punctajele sunt de-a dreptul RANDOM! Nu înțeleg ce panarame scriu ǎia acolo... Ionuț Anca M. Didi (99, bla-bla-bla) Acele tabele sunt foarte complexe și specifice, ÎNCAT ÎMI VINE SĂ LE ȘTERG!!! Faceți ceva ca sǎ fie mai simple de înțeles (tabelele, adicǎ). Altfel LE ȘTERG!

82.78.135.221 (discuție) 15 aprilie 2018 13:44 (EEST)Răspunde

EDIT:Cred cǎ acum le înțeleg bine... DAR FACEȚI-LE MAI SIMPLE!

82.78.135.221 (discuție) 15 aprilie 2018 16:38 (EEST)Răspunde

La tabelul cu concurenții e greșită ordinea, se vrea în ordine alfabetică dar Draghia trebuia să fie înaintea lui Stefan daca o luăm după ordinea alfabetică. Ionuț2341 (discuție) 24 aprilie 2018 19:35 (EEST)Răspunde

Programa Exatlon[modificare sursă]

De când nu mai sunt activ din proprie inițiativă la edit-uri, s-ar putea să vă dau o idee:Vă rog să faceți Programa Exatlon. În secțiunea Format, adǎugați subsecțiunea Programa Exatlon. Programa constă din ce premii și bătălii se dau în fiecare "săptămână" Exatlon. Iatǎ un exemplu făcut de mine:

Programa Exatlon[modificare sursă]

Sâmbătă:Casa (opțional mâncare sau minigame/premiu) mai târziu Communication Game+mâncare+posibil minigame/premiu

Duminică:Communication Game (Jocul de comunicare)+mâncare (ocazional premiu) mai târziu posibil minigame+Quiz Arena (doar în câteva ediții)

Luni:Premiu aleatoriu+mâncare (un minigame la ocazie)+Quiz Arena

Marți:Casa și protecția echipei+joc individual+nominalizări. Din cauza sărbătorilor Pascale, nu s-a jucat Arena și a fost doar posibilǎ casa+un premiu aleatoriu

Miercuri:Premiu aleatoriu+mâncare+eliminările


Poate acest exemplu nu este chiar unul bun, dar sper să-l faceți în viitor, dar și mai bun. Vă mulțumim pentru citire!

86.120.222.218 (discuție) 16 aprilie 2018 17:11 (EEST)Răspunde

Trebuie s-o faceți acum[modificare sursă]

Trebuie musai să adăugați la secțiunie "Bătălii" douǎ sub-secțiuni:Semifinala și Finala. Trebuie să și editați la "Concurenți" locul 2 și învingător. Cât mai repede!!!

86.120.148.142 (discuție) 24 mai 2018 09:38 (EEST)Răspunde