Discuție:Detectiv particular

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Salut Andrei,

Incerc sa inteleg de ce a fost sters articolul pe care azi l-am scris “Detectiv particular”. Am tinut cont de ceea ce am citit in reguli de scriere a unui articol si am stat aproape o zi sa fac acest articol.

Ai sters acest articol, argumentand ca eu am copiat continutul. Ei bine nu este adevarat. Si mai mult decat atat, de la momentul cand am salvat articolul pana sa vad acest mesaj au trecut fix 5 secunde. Ori nici un om nu poate sa studieze ce se afla in acel text, ba mai mult sa vada daca intr-adevar este copiat.

In legatura cu linkul de unde probabil un anumit script a verificat duplicitatea textului pe internet, tin sa te anunt ca intr-adevar au existat in articolul meu cateva cuvinte care se regasesc in acel link doar pentru faptul ca am citat dintr-o lege pe care am marcat-o cu un link de pe site-ul camerei deputatilor. Sunt foarte multe site-uri unde aceasta lege apare iar eu nu am pus textul legii ci doar am adaugat 2 fraze din lege care exprima exact care sunt serviciile detectivului particular.

Asadar, te rog sa-mi spune-mi cum trebuie procedat. Multumesc. (Detectivparticular (discuție) 31 ianuarie 2012 19:43 (EET))[răspunde]