Discuție:Denunț

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție:Denunțare)
Ultimul comentariu: acum 10 ani de Pafsanias în subiectul Text retras din articol
Articolul Denunț este un subiect de care se ocupă Proiectul Drept, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre drept Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Rusinea din articol de care vorbiti nu sunt termenii mei, Domnule Hype Supper, ci le puteti gasi aici si pe viitor rog va rog frumos sa va documentati si sa va calmati si sa incetati cu calomniile eu n-am injurat pe nimeni--Saxonul (discuție) 6 iulie 2013 02:41 (EEST)

Text retras din articol[modificare sursă]

Denunțarea, (lat. denuntiare) este actul de a pârî, a bate din buze, a bate toaca, a turna, a cânta la cobză, a ciripi, a cloncăni, a deschide pliscul, a trâmbița, a se ține de țambale, a umbla cu plosca, cu plugușorul, cu râșnița, a-și vărsa gușa, a vinde, reclamare, a aduce la cunoștința unei justiții, autorități săvârșirea unei infracțiuni, a face un denunț. A comunica oficial că un contract, un act încetează de a mai fi în vigoare, a rezilia unilateral un contract.

Definiție propusă de Saxonul, cu sinonime de dicționar și termeni argotici, care ignoră îndrumarea WP:NU#DICT. --Pafsanias (discuție) 6 iulie 2013 03:46 (EEST)Răspunde

Saxonul a propus ștergerea articolului, cu sinonime de dicționar și termeni argotici, care ignoră îndrumarea regulilor de bună cuviință și face de rușine wikipedia (citat de la Hype Supper)--Saxonul (discuție) 6 iulie 2013 03:57 (EEST)

Informație eronată - la Wikipedia:Pagini de șters nu există vreo propunere de ștergere pentru articolul Denunț. --Bătrânul (discuție) 6 iulie 2013 07:28 (EEST)Răspunde
  • Bătrânule, eu nu glumesc, am propus din nou articolul pentru ștergere rapidă și vedeți contribuțiile mele ca să le puteți șterge, sau dacă vreți fac eu propunerile pentru articolle inițiate de mine. Nu glumesc de loc, dacă vreți puneți-mă la încercare---Saxonul (discuție) 7 iulie 2013 09:06 (EEST)
Preferabil este să ne corectăm și ameliorăm contribuțiile, nu să le propunem pentru ștergere. --Pafsanias (discuție) 7 iulie 2013 15:06 (EEST)Răspunde